Oznanjene so nove kvalifikacije za Legacy Retreat 2015

Podjetje Synergy vas je vrsto let peljalo na sproščujoče kraje vsepovsod po zahodni polobli, toda leta 2015 bomo destinacije zamenjali in vam omogočili, da se boste še lažje kvalificirali!

Pripravite se za Legacy Retreat v Dubaju, ki bo od 11. do 16. januarja, 2015!Dubaj je mesto, ki prekipeva od arabske kulture in zgodovine, ki sta prepleteni z veličastnim sodobnim dizajnom in stilom. Dubaj, ki je znan po svetovno priznanih hotelih, nakupovanju in kulinariki, je edinstvena destinacija, ki čaka, da se jo razišče.

To leto se kvalificirajte, mi pa vam bomo rezervirali sobo v Dubajovem hotelu Atlantis The Palm, v osupljivo veličastnemu letovišču prefinjenosti, glamurja in domišljije. Atlantis leži na umetnem otoku in ponuja vsakovrstne vodne pustolovščine, ki so na vašem seznamu turističnih znamenitosti: od akvarijev in vodnih parkov, do plavanja z delfini in potapljanja. To so sanjske počitnice in te so na vašem dosegu!

Nove kvalifikacije za Legacy Retreat za nove udeležence 

Če do 31. decembra, 2014, zberete 10 Legacy Retreat točk, se boste kvalificirali za Dubaj. Z začetkom letošnjega leta, lahko sedaj vsak mesec zberete do 4 točke. Naročeni morate biti na mesečno samodejno pošiljanje in za pridobitev točk izpolniti naslednje pogoje:
  • Team Director: Osebno morate sponzorirati enega (plačanega kot) Team Leaderja za 1 točko ali dva (plačana kot) Team Leaderja za 2 točki.
  • Team Elite: Osebno morate sponzorirati enega (plačanega kot) Team Leaderja za 2 točki ali dva (plačana kot) Team Leaderja za 3 točke. 
  • Pearl Executive: Osebno morate sponzorirati enega (plačanega kot) Team Leaderja za 3 točke ali dva (plačana kot) Team Leaderja za 4 točke. 
Ne pozabite, da se točke prenašajo iz leta v leto, zato ste morda že začeli z nabiranjem točk za Retreat, ki bo leta 2015.

Nove kvalifikacije za Legacy Retreat za nekdanje udeležence

Če ste se dogodka Legacy Retreat enkrat že udeležili, imate priložnost, da se ponovno kvalificirate in se nam leta 2015 pridružite. Za Legacy Retreat se lahko kvalificirate na enega izmed naslednjih treh načinov:
  • Prvič napredujete do stopnje Executive (Pearl in višje stopnje). 
  • ALI 3 od 12. mesecev ohranite svoj najvišji naziv (Pearl ali višji naziv), če se prvič ponovno kvalificirate, in nato dodajate dodaten mesec vsako ponovno kvalificirajoče leto - kar je največ 10 od 12. mesecev
  • ALI kot Dvojni Presidental (ali višji naziv) 3 od 12. mesecev ohranite svoj najvišji naziv oziroma 3 od 12. mesecev ohranite naziv Presidential, če se prvič ponovno kvalificirate, nato dodajate dodaten mesec vsako ponovno kvalificirajoče leto - kar je največ 10 od 12. mesecev. 
Opomba: Vsi nekdanji udeleženci, ki se ponovno kvalificirate, boste morali, ne glede na to, koliko krat ste se dogodka Legacy Retreat v preteklosti udeležili, ohraniti svoj najvišji naziv 4 od 12. mesecev, da se boste lahko kvalificirali za leto 2015. Dvojni Presidential Executives lahko še vedno kvalificirajo tako, da 3 od 12. mesecev ohranijo svoj najvišji naziv ali tako, da ohranijo naziv Presidential 4 od 12. mesecev.

Kvalifikacijska doba in doba za ponovno kvalifikacijo je vsako leto med 1. januarjem in 31. decembrom. 

NOV VIP paket Legacy Retreat Elite

Synergyjev VIP paket, ki je na voljo samo članom z nazivom Presidential Executive in članom z višjim nazivom, dvigne izkušnjo Legacy Retreat od edinstvene do izredne.

Kvalificirani vodje bodo prejeli business class letalske vozovnice, luksuzno svito za čas njihovega Legacy Retreat bivanja, prevoz z letališča z limuzino, darila in ekskluzivno VIP večerjo s Synergyjevim direktorskim timom.

Če se želite kvalificirati, morajo biti med kvalifikacijskim obdobjem izpolnjeni naslednji pogoji:
  • Prvič dosežete novo stopnjo Presidential ali višjo stopnjo, 
  • ALI se kvalificirate kot nekdanji udeleženec na dogodku Legacy Retreat in imate enega (1) osebno sponzoriranega člana, ki se istega leta prvič kvalificira in udeleži dogodka Legacy Retreat.
  • ALI pa se kvalificirate kot nekdanji udeleženec dogodka Legacy Retreat in 6 od 12. mesecev med kvalifikacijskim obdobjem ohranite najvišji naziv. 
Veseli smo teh izboljšav in komaj čakamo, da bomo številne od vas počastili s to edinstveno izkušnjo v Dubaju. Vidimo se januarja 2015! 

Če imate kakršna koli vprašanja glede te objave, vas prosimo, da kontaktirate klicni center za pomoč uporabnikom.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam