Synergy Team se je pomeril v štafeti na 322 km
Dvanajst uslužbencev podjetja Synergy se je podalo na pustolovščino čez gorsko verigo Wasatch v Utahu, da bi se pomerili v RAGNAR štafeti. Odpravili so se z dvemi avtomobili, s seboj pa vzeli dovolj ProArgi+9-, mešanice energijske pijače e9 in hranilnega nadomestnega obroka SLMsmart, da so imeli zadosti moči za intenziven in nepozaben izziv.

Vsak tekač je moral preteči tri dele poti, naj je bilo to zgodaj zjutraj, sredi največje vročine ali pa po težavni poti. Synergy tim RG9 Pros je izziv prestal in se uvrstil med 20 odstotkov najboljših tekmovalcev. Vsi tekači se podjetju Synergy Worldwide iskreno zahvaljujemo, ker je omogočilo to izkušnjo.

"Čudovito je biti del podjetja, ki podpira takšno dejavnost in pustolovščino," je rekel Jake Rothfels, Marketing Manager. "Super smo se imeli! Vsi na timu smo se zelo potrudili in dosegli dobre rezultate. Privilegij je bil, da sem lahko šel na to noro tekmovanje skupaj z njimi. Synergyju sem hvaležen, ker nas je vseskozi podpiral!"

Synergy tim: Howard Hannemann, Ryan Wright, Aaron McCain, Kristen Barker, Catherine Bennett, Ryan Lindahl, Chaz Liddle, Jake Rothfels, Mindee Waldron, Aaron Washenko, Ann Vest in Jerry Craner CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam