Plesalka svoje gibanje poganja z izdelki Synergy


Harriet Rautio, članica Synergyja, je pri svojih enaindvajsetih letih zapustila Švedsko, kjer je hodila v plesno šolo, da bi se preselila v New York City in si tam ustvarila plesno kariero.

Čeprav se je odselila daleč stran od družine in doma na Finskem, si je z veseljem ustvarila nov dom v Broadway Dance Centru. V Broadway Dance Centru študira različne plesne stile in želi postati plesalka na Broadwayju. Prav tako sanja o tem, da bi se pridružila mednarodnemu podjetju za sodobni ples.

Po šestih letih umetnostnega drsanja je bila pripravljena, da se loti nečesa novega, zato je pri enajstih letih začela z urami plesa. Takoj je spoznala, da jo ples zelo veseli in zato je v svojih najstniških letih dvajset ur na teden posvetila plesnim vajam. Skozi plesno kariero se je urila predvsem v baletu, jazzu, sodobnem plesu in salsi, in nedavno je te veščine pokazala tudi na plesni paradi v New Yorku.

»Zelo mi je všeč občutek, ki ga dobim, ko plešem,« je povedala Harriet. Nič se ne more primerjati z občutkom, ko greš sam v prazen studio, si zavrtiš glasbo, ki te navdihuje, in se izgubiš v gibanju.«

Harriet je našla način, kako lahko  kljub temu, da v življenju jé, diha in sanja ples, kar je lahko zelo izčrpavajoče, ob stalni izčrpanosti mišic vztraja in potegne kar največ iz vsakega treninga. Spoznala je, da lahko, če pred treningi vzame ProArgi-9+ in e9, vztraja tudi v najbolj zahtevnih dneh. Ne le, da se je izboljšala njena telesna storilnost, tudi bolj zbrana je.

»Ples je telesno veliko bolj zahteven, kot si nekateri predstavljajo,« je povedala Harriet. »Paziti moram, da se ne poškodujem. Če se ne ogreješ pravilno, si zelo hitro lahko nategneš mišice, prav tako pa je zelo lahko izčrpati telo, če mu ne nudiš pravilne prehrane.«

Oktobra 2014 je začela uporabljati SLMsmart nadomestek obroka in je bila ena od prvih športnikov, ki je podjetju Synergy WorldWide povedala, da izdelek uporablja kot podporo pri športu. Za Harriet je SLMsmart nadomestek obroka popolna pijača za okrevanje po dolgem dnevu piruet in pliejev.

»Z veseljem delim izdelke Synergy s tistimi, za katere vem, da jim bodo koristili,« je povedala. »Vem, da je veliko ljudi, vključno s plesalci, ki si želijo rezultatov, do katerih sem jaz prišla z uporabo teh izdelkov.«

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam