Elemence Prvi Korak: Očistite

Prvi korak do vaše idealne polti je ta, da dobro očistite kožo, odstranite umazanijo in bakterije, ostanke ličil in odvečno maščobo.

Elemence Cleansing Gel (čistilni gel Elemence) Ta gel dodobra očisti vašo kožo, pri tem pa ni agresiven oziroma pregrob. Vsebuje edinstveno mešanico melise in šipka, ki kožo blaži in naravno vlaži. Učinke staranja, ki jih povzročijo prosti radikali in vnetja, zmanjšuje z brazilskimi acai jagodami, antioksidanti, fitosteroli in antocianini. Pomaga normalizirati maščobo, ki jo proizvaja in izloča vaša koža, in najpomembneje, vaši koži namesto škodljivih parabenov in kemikalij nudi hranila.

Elemence Facial Scrub (piling za obraz Elemence) za osnovno globinsko čiščenje in učinkovit piling To čistilo za obraz kožo očisti odvečne maščobe in nečistoče, ki zapirata pore, ki se naberejo na njej. Mikro piling delci, ki jih pridobivamo iz naravne jojobe, kožo očistijo odmrlih celic, ki povzročijo pust, postaran videz kože. Ti popolnoma okrogli mikro delci občutljivo kožo zgladijo in prečistijo, ne da bi jo pri tem poškodovali. Morska sol, ki jo vsebuje, kožo hrani s pomembnimi minerali. Vitamini s protistarostnim učinkom in poživljajočimi rastlinskimi deli pomagajo pri zagotavljanju optimalnega zdravja kože.


Naročite sedaj, tako da pokličete klicni center na  080 081 188.

Klicnemu centru lahko pošljete tudi obrazec Summer Skincare Promotion Order Form preko:

E-naslov: sloveniacs@synergyworldwide.com
Faks: 080 081 197

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam