Možnosti nastanitve na dogodku Back to Basics


Že zelo kmalu se lahko veselimo nadvse pomembnega in zagotovo zanimivega dogodka Back to Basics, ki se bo 6. in 7. maja odvijal v dvorani Palezzo del Turismo - Pala Arrex na naslovu Piazza Brescia, 11, Lido di Jesolo, Italija. V nadaljevanju si lahko preberete možnosti nastanitve na samem dogodku.

Partnerji, ki se boste udeležili dogodka, lahko nastanitev rezervirate preko Linde. Pišite na info@cstjesolo.com in ji sporočite naslednje:

  1. svoje ime in priimek 
  2. ime in priimek svojega sponzorja 
  3. za koliko ljudi potrebujete nastanitev in koliko sob bi želeli rezervirati 
  4. kategorijo hotela, za katero ste se odločili (lahko izberete hotel s 3 ali 4 zvezdicami, v obeh primerih cena vključuje tudi zajtrk) 
  5. svoj naslov in državo

Za partnerje Synergy WorldWide so na voljo hotelske sobe po posebnih cenah:
hotel s 4 zvezdicami: 60 EUR na osebo in na noč
hotel s 3 zvezdicami: 55 EUR na osebo in na noč

Cena vključuje naslednje: 

petek:
prijavo v hotel v popoldanskem času
večerjo v hotelu, vključno z vinom in mineralno vodo

sobota:
samopostrežni zajtrk v hotelu
večerjo v hotelu, vključno z vinom in mineralno vodo

nedelja:
samopostrežni zajtrk v hotelu

Navodila za plačilo: 

rezervacijo potrdite tako, da do najkasneje 20. aprila 2017 nakažete avans v višini 50 EUR na osebo na naslednji bančni račun:

IBAN: IT17-T-05034-36141-000000001056
Imetnik bančnega računa, poslovalnica banke in naslov za nakazilo: INTERLANDI LINDA
BANCO SAN MARCO – PIAZZA AURORA, 29 – 30016 – LIDO DI JESOLO – VE – ITALIJA

Če ste del večje skupine, ki želi biti nastanjena v istem hotelu, vam predlagamo, da Lindi čim prej pošljete celoten seznam udeležencev dogodka, ki so del skupine.

Preostali znesek boste plačali ob prihodu v petek, 5. maja, na stojnici svojega hotela v Palezzo del Turismo, od 10.30 dalje. Če boste rezervirali nastanitev za skupino, bomo preostali znesek obračunali osebi, ki je rezervirala nastanitev za celotno skupino.

V primeru, da v hotelih s 4 zvezdicami ne bo več prostora, vas bomo nastanili v hotelu s 3 zvezdicami. Imena oseb, za katere bodo rezervirane sobe, lahko spremenite do dneva prihoda brez izgube vplačanega avansa. Nastanitev lahko odpoveste do najkasneje četrtka, 4. maja, ob 10h.

Če vas v zvezi z nastanitvijo na dogodku še kaj zanima, lahko pišete Lindi na info@cstjesolo.com ali jo pokličete na +39 349 3108558.

Najlepša hvala za sodelovanje. Upamo, da se boste na Back to Basics v Lidu di Jesolu lepo imeli! Če imate še kakšno vprašanje v zvezi s samim dogodkom, se lahko obrnete na Lindo ali na svojega predstavnika v klicnem centru za pomoč uporabnikom.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam