REGISTRACIJA ZA LETOŠNJE EVROPSKO SREČANJE


Letošnje evropsko srečanje se že močno približuje.  Ne zamudite izjemnih priložnosti, ki vas čakajo v Barceloni, zato se registrirajte še danes.

Za več informacij o samem dogodku in Barceloni obiščite uradno spletno stran letošnjega srečanja.
V nadaljevanju si lahko preberete navodila za nakup vstopnic oziroma za registracijo papirnatih vstopnic:

KAKO REGISTRIRAM PAPIRNATO VSTOPNICO? 
Marsikdo od vas je na katerem od preteklih dogodkov kupil papirnato vstopnico za Barcelono.  Super!  Sedaj morate svojo vstopnico še registrirati, da bomo imeli za vas na dogodku pripravljene vse potrebne materiale.

1. korak Obiščite stran za registracijo za srečanje in kliknite na zeleni gumb REGISTER (registriraj se) v zgornjem desnem kotu.

2. korak Izberite možnost »1 ticket« (1 vstopnica) pod Pre-Purchased Ticket (vnaprej kupljena vstopnica) in kliknite CHECKOUT (na blagajno).
POZOR: Hkrati lahko registrirate samo po 1 vstopnico.

3. korak Vpišite vse zahtevane podatke v naslednjih poljih: Your Information” (vaši podatki), “Ticket 1 – Pre-Purchased Ticket” (1 vstopnica - vnaprej kupljena vstopnica) in “Other Information” (drugi podatki).

4. korak V polju na dnu razdelka “Other Information” (drugi podatki) vpišite kodo svoje vstopnice.

5. korak Kliknite “Complete Registration” (zaključi registracijo).

6. korak Če želite registrirati več vstopnic, za vsako ponovite 2. do 5. korak.


KAKO KUPIM VSTOPNICO? 
Če še niste kupili vstopnic(-e) za srečanje v Barceloni, najprej obiščite stran za registracijo:

1. korak Kliknite zeleni gumb REGISTER (registriraj se) v zgornjem desnem kotu (glej zgoraj).

2. korak V spustnem meniju izberite “Summit Registration 129 Euros” (registracija za srečanje: 129 EUR) in število želenih vstopnic. Nato kliknite “CHECKOUT” (na blagajno).

3. korak Za vsako vstopnico vpišite vse potrebne podatke (ime, priimek, elektronska pošta, ID številka itd.), nato kliknite “Complete Registration” (zaključi registracijo).

4. korak Po elektronski pošti boste prejeli potrditev registracije.

Letošnje srečanje v Barceloni bo šlo v zgodovinske anale.  Pridružite se nam na dogodku, na katerem bomo lansirali nove izdelke in programe, prisluhnili našim najuspešnejšim vodjem v Evropi, ki nam bodo predstavili svoje znanje in izkušnje z gradnjo dobičkonosnega posla, ter bodite med prvimi, ki boste slišali, kaj našo družbo čaka v prihodnje.  Ne zamudite priložnosti za veselje v naši družbi v Barceloni! REGISTRIRAJTE SE ŠE DANES.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam