VIP NAKUPI NA EVROPSKEM SREČANJU


Tri izbrane skupine partnerjev Synergy WorldWide bodo imele priložnost za ločeno nakupovanje na letošnjem evropskem srečanju. Trgovina na evropskih srečanjih je vsako leto nabito polna ljudi, ki se želijo založiti z najnovejšimi izdelki in reklamnimi artikli, dokler ne poidejo zaloge. Letos pa smo se domislili nečesa novega: našim najuspešnejšim partnerjem bomo namreč ob spodaj navedenih urah omogočili dostop do nje pred vsemi ostalimi udeleženci srečanja, pri čemer jim bodo na pomoč priskočili naši zaposleni, ki bodo mednje delili tudi vzorčke izdelkov.

Naslednje tri skupine partnerjev vabimo, da se ob urah, ki so navedene spodaj, zberejo pred vhodom v trgovino in uživajo v nakupih v lastnem ritmu.

Partnerji s stopnjo najmanj Pearl Executive 
Četrtek, 28. septembra
17:00–18:00

Kvalifikanti za VIP sprejem na evropskem srečanju 
Četrtek, 28. septembra
18:00–19:00

Šestkratni kvalifikanti za Elite Honors Club
Petek, 29. septembra
10:00–12:00

KAJ MORATE VEDETI, ČE SODITE V ENO OD ZGORNJIH SKUPIN
  • Vsi kvalifikanti za VIP sprejem boste morali ob vstopu v trgovino pokazati priponko s svojim imenom. 
  • Šestkratni kvalifikanti za Elite Honors Club boste morali pokazati svojo Elite Honors Club kartico, ki ste jo prejeli po pošti. 
  • Nakupi za downline ne bodo dovoljeni. Izdelke in reklamne artikle boste lahko kupili samo na svojo ID številko za svojo osebno uporabo. 

Lokacija trgovine bo prikazana na zemljevidu v knjižici, ki jo boste prejeli ob prijavi v četrtek popoldne.

Na tem mestu želimo čestitati vsem partnerjem, ki gradijo svoj posel, kot se šika, zato bodo tudi deležni ekskluzivne izkušnje v trgovini. Z velikim veseljem vam bomo pomagali.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam