Prijave za letošnje evropsko srečanje so že odprteToplo vabljeni na letošnje evropsko srečanje, ki se bo odvijalo med 4. in 6. oktobrom v Torinu. Prijavite se že danes in se nam pridružite na dogodku, na katerem bomo obeležili nove dosežke naših partnerjev in se učili, kako dvigniti posel na višjo raven.


Prej, ko se boste prijavili, več boste prihranili! Ker je število mest omejeno, si čim prej zagotovite svojega!
Časovni razpored prijav

Cena za zgodnje prijave (Early Bird)
od 24. marca do 30. junija
99 EUR
Redna cena
od 1. julija do 31. avgust
129 EUR
Novi partnerji*
od 1. julija do 31. avgust
99 EUR
Prijava na kraju dogodka
od 4. do 6. oktobra
149 EUR

Cena je na osebo in vključuje vstop na vse dogodke v okviru srečanja. Stroški nastanitve in prevoza niso vključeni. *Novi partnerji, ki se želite prijaviti na evropsko srečanje po posebni zgoraj navedeni ceni, se morate prijaviti v roku 30 dni od vpisa pri službi za pomoč uporabnikom.

Želimo, da se že sedaj veselite svojega izleta v Torino. V ta namen je Synergy WorldWide zagotovil nižje cene za udeležence letošnjega srečanja v nekaterih najboljših hotelih v bližini dvorane, v kateri se bomo družili, Centro Congressi Lingotto. Za več informacij o nižjih cenah in druga vprašanja glede nastanitve glej.

Vsako leto se veselimo udeležbe na evropskem srečanju, na katerem prepoznavamo svoje potenciale, pogledamo svoj posel z višjega zornega kota in si še bolj prizadevamo doseči najvišjo stopnjo dobrega počutja: Elite Health (elitno zdravje). Ne zamudite priložnosti za učenje od naših najuspešnejših partnerjev in graditeljev posla ter se ponovno prepričajte, zakaj Synergy WorldWide ni para.


Označite si dogodek na koledarju in se nanj pripravite že danes! Se že veselimo snidenja v Torinu!

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam