Zaslužite več: poletni bonus za graditelje posla


Synergy je za julij, avgust in september pripravil nov bonus, s katerim vas želi letos poleti spodbuditi h gradnji posla. Izkoristite nove priložnosti za dodaten dohodek in se kvalificirajte za prejem poletnega bonusa za graditelje posla.

POLETNI BONUS ZA GRADITELJE POSLA: 200 EUR na mesec
Trije meseci, tri priložnosti za poletni bonus za graditelje posla! Prav ste prebrali. Spravite v mošnjiček še dodatnih 200, 400 ali 600 EUR poleg že obstoječih provizij, bonusov in dobropisov za nakup izdelkov, ki so na voljo našim partnerjem. Še danes si zastavite za cilj, da si boste zgornji bonus prislužili vse tri mesece!

KVALIFIKACIJSKI POGOJI
Kvalificirajte se za Elite Honors in vpišite še nekaj novih partnerjev. Bonus si boste prislužili vsi, ki boste enega ali vse tri naslednje koledarske mesece:
  • na TC1 ustvarili najmanj 600 CV volumna na mesec
  • osebno sponzorirali TRI nove partnerje in  
  • DVA od teh partnerjev pa bosta oddala aktivacijsko naročilo v višini najmanj 600 CV*

Morda načrtujete dopust? Si želite kupiti kakšno novo oblačilo za letošnje evropsko srečanje v Torinu? Ali varčujete za kaj posebnega? Kako bi vam lahko koristil dodatni zaslužek s poletnim bonusom za graditelje posla?

Izžarevajte strast. Promovirajte elitno zdravje (Elite Health). Okrepite temelje svojega posla in požanjite sadove svojega dela!

DODATNE INFORMACIJE
Vsi bonusi se bodo izplačali ob koncu trimesečne promocije. Kvalificirati se morate vsak koledarski mesec posebej. Izpolnjevati morate tudi pogoje za prejem drugih provizij (tj. glede minimalnega zahtevanega volumna na mesec za svoj trg).

*Najmanj dva od treh na novo vpisanih osebno sponzoriranih partnerjev, ki oddajo aktivacijsko naročilo, morata oddati aktivacijsko naročilo v višini najmanj 600 CV. Tretji na novo vpisani osebno sponzorirani partner mora oddati minimalno zahtevano aktivacijsko naročilo za TC1 na vašem trgu.

Zgoraj opisani bonus je promocija, ki je na voljo samo julija, avgusta in septembra. Zavihajte rokave in si ga prislužite!

Še kakšno vprašanje? Kontaktirajte nas še danes!

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam