Legacy Retreat V Letu 2020 Se Bo Odvijal V Južnoafriški Republiki!


Aprila drugo leto se podajte v kraljestvo Južnoafriške republike, kjer bo potekal naš najbolj prestižen oddih za kvalificirane partnerje: Legacy Retreat v letu 2020 Naužijte se razgibane pokrajine, eksotičnih divjih živali in razkošnih namestitev na navdihujočem dopustu, kakršnega si privoščimo samo enkrat v življenju, v eni od najbolj dih jemajočih dežel na našem planetu. Gotovo gre za naš najbolj eksotični oddih te vrste v zgodovini družbe.

Uživajte v razkošju Palače izgubljenega mesta s 5 zvezdicami in se kot kvalifikanti podajte na dogodivščine, v katerih se boste znašli v samih globinah afriške džungle. Od safarijskih odprav do srečanja z eksotičnimi živalmi: pustite se presenetiti in navdušiti v Južnoafriški republiki.

Že sedaj se zavežite, da se boste kvalificirali za tokratni Legacy Retreat.

KVALIFICIRAJTE SE ZA LEGACY RETREAT


Če se želite kvalificirati za prestižni Legacy Retreat, morate:
• v kvalifikacijskem obdobju doseči novo executive stopnjo ALI
• najmanj 3 mesece ohranite najvišjo doseženo executive stopnjo
• partnerji s stopnjo najmanj Presidential Executive morajo v kvalifikacijskem obdobju najmanj 3 mesece ohraniti najmanj stopnjo Presidential Executive

VIP LETALSKE VOZOVNICE

Partnerji s stopnjo najmanj Presidential Executive, ki v kvalifikacijskem obdobju izpolnite 1 od spodnjih 3 kvalifikacijskih pogojev, ste lahko deležni še dodatne nadgradnje letalske vozovnice za Legacy Retreat:
• 6 od skupaj 12 kvalifikacijskih mesecev ohranite stopnjo najmanj Presidential Executive (vsi Presidential, Double Presidential in Triple Presidential se morate 6 mesecev kvalificirati za stopnjo Presidential Executive)
• dosezite novo Presidential Executive stopnjo
• najmanj 3 mesece ohranite Presidential Executive stopnjo in imejte enega osebno sponzoriranega partnerja, ki se v istem kvalifikacijskem obdobju prvič kvalificira za Legacy Retreat

Kvalificirate se lahko med 1. januarjem in 31. decembrom 2019.

Poglejte si utrinke z lanskoletnega oddiha:

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam