Prejmite Izplačila, Kot Vam Najbolj Odgovarja, S Pomočjo E-Denarnice Hyperwallet

Synergy WorldWide z 9. septembrom 2019 vpeljuje novo možnost plačevanja partnerjev preko plačilnega portala oziroma e-denarnice Hyperwallet. Hyperwallet je hiter, priročen in zanesljiv portal, s pomočjo katerega boste vi odločali, kako naj vam Synergy izplača bonuse in provizije.

V nadaljevanju predstavljamo samo nekaj prednosti njegove uporabe:

  • Možnost izbire načina prejemanja izplačil. Izberite priročen način za prejemanje izplačil. S pomočjo integrirane opcije izplačil lahko izberete način izplačila, ki vam odgovarja.
  1. Prenesite sredstva na svoj bančni račun. S pritiskom gumba zlahka prenesite razpoložljiva sredstva na svoj bančni račun.
  2. Na voljo je tudi predplačniška kartica. Preko svojega portala si lahko tudi omislite predplačniško kartico, ki jo lahko podobno kot debetno kartico uporabljate za vsakodnevne nakupe. Ker jo boste prejeli v nekaj tednih po naročilu, vam predlagamo, da jo naročite čim prej. V bodoče vam bodo vse vaše provizije in bonusi na voljo na vaši fizični kartici v trenutku, ko vas bomo izplačali preko Hyperwallet, kar pomeni, da vam bodo prejeta sredstva na voljo več dni prej, kot ste bili vajeni doslej.
  3. Virtualna kartica. Razpoložljiva sredstva na virtualni kartici podobno kot kreditno ali debetno kartico uporabite za spletne nakupe. Tudi na virtualni kartici bodo sredstva tako kot na fizični predplačniški kartici na voljo v trenutku, ko bodo izplačani vsi bonusi in provizije.
  • Hitrejši prenos sredstev. Z novimi načini izplačila boste hitreje dostopali do prejetih sredstev, s pomočjo integriranih orodij za sledenje izplačil pa boste imeli tudi ves čas nadzor nad razpoložljivimi sredstvi.
  • Manj stroškov in pristojbin. Hyperwallet je plačilni portal, ki zmanjša številne z nakazili povezane stroške in/ali pristojbine, kar pomeni, da vam bo v žepu ostalo več težko prisluženega denarja.
  • Možnost prejemanja izplačil v svoji valuti. Prejemajte izplačila v valuti, ki vam najbolj odgovarja.
  • Predani sodelavci v službi za pomoč uporabnikom storitve Hyperwallet. V primeru kakršnihkoli vprašanj ali težav s transakcijami se lahko kadarkoli po telefonu, elektronski pošti ali spletnih klepetalnicah obrnete na nas. Vaš čas se nam zdi dragocen, zato želimo za vas čim bolje poskrbeti.

Kako aktivirate Hyperwallet

Hyperwallet bo na voljo za naslednje izplačilno obdobje, od 9. septembra 2019 naprej. Če se želite registrirati za njegovo uporabo, še danes pokličite našo službo za pomoč uporabnikom. Ko bomo 9. septembra 2019 obdelali vse vaše provizije in bonuse ter bo vse pripravljeno za njihovo izplačilo, vam bo Hyperwallet poslal aktivacijsko elektronsko sporočilo, v katerem boste prejeli natančna navodila za aktivacijo uporabniškega računa in prejem prvega izplačila.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam