Povzetek dogajanja na nedavnem Vision Retreat-u (videoposnetek in fotografije)


Vision Retreat za naše evropske partnerje se je zapisal v zgodovinske anale! Na sedežu družbe v ZDA smo z odprtimi rokami sprejeli partnerje širom Evrope, ki so se pobliže spoznali s Synergy WorldWide in na lastne oči doživeli svetovno znane utaške gore.

Udeleženci so si ogledali naš vrhunski proizvodni obrat in Center Hughes za raziskave in inovacije. Srečali so se z vodjem oddelka za raziskave in razvoj izdelkov Centra Hughes, dr. Noahom Jenkinsom, ki jim je predstavil znanstvene izsledke, na podlagi katerih so luč sveta ugledali številni vrhunski izdelki naše družbe, nato pa je dr. Jenkins v intimnem vzdušju odgovarjal na njihova vprašanja. Izvršni direktor za Evropo, Lynn Ohman, je spregovoril o novih terenskih strategijah, s katerimi bomo v naslednjih mesecih usmerjali naše poslovanje na evropskih tleh. Regijskim direktorjem v Evropi, Robu Lordu, Marcinu Jezu in Adele Pastore, se je naježila koža ob misli na prihodnost, obenem pa so proslavili dosežke vseh, ki so se kvalificirali za udeležbo na Vision Retreat-u. Celotna družba se je naslednji dan odpravila v Park City, kjer jih je čakal zabaven dan, pospremljen z bowlingom, različnimi dejavnostmi v gorskem letovišču, nakupovanjem in hrano.

Ponosni smo na slehernika, ki se nam je pridružil, in verjamemo, da je prihodnost Synergyja v Evropi v rokah vzhajajočih zvezd v vrstah naših partnerjev. Vsi partnerji so na poti domov že bolje razumeli, zakaj kakovosti naših izdelkov ni para in zakaj gre pri njih za najboljšo možno kombinacijo znanstvenih izsledkov in narave, ki delata z roko v roki, na svetu. Veselimo se že naslednjega Vision Retreat-a drugo leto. Nadejamo se, da boste tudi VI takrat v naši družbi!

Za album fotografij z letošnjega Vision Retreat-a klikni TUKAJ.

KAJ PA ZDAJ? – LEADERSHIP RETREAT V LETU 2020

Vabimo vas, da naslednje leto uživate skupaj s Synergyjem v Turčiji. Poglejte si posodobljene kvalifikacijske pogoje, ki vam bodo pomagali doseči nove višave uspeha. Za kvalifikacijske pogoje za Leadership Retreat glej tukaj.

In ne pozabite: odebelite si denarnico z napredovanjem na stopnjo Bronze, Silver in/ali Gold. Kar takoj zdaj zavihajte rokave! Za več informacij o novem bonusu kliknite tukaj.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam