Nov, izboljšan Biome Shake

Veseli smo, da vam lahko predstavimo nov izboljšan Biome Shake napitek. Pod budnim očesom naših strokovnjakov iz Huges centra za razvoj in inovacije je nastal novi Biome Shake, s še močnejšo formulo, ki je pripravljena na močni rastlinski osnovi in čistih grahovih proteinih. Z več proteini in dodatnimi vitamini in minerali, naša vegetarijanska in brezglutenska formula, zagotavlja kar največ hranil v vsaki merici.

Ključne spremembe:


Vitamini in minerali:
Novi Synergy Biome Shake napitek ponuja 2 spremembe na področju vitaminov in mineralov. Na novo sta mu dodana Vitamin E, ki pomaga ščititi celice pred oksidativnim stresom in železo, v obliki železovega pirofosfata v kelatni obliki, ki nima okusa po železu. Ta oblika železa zelo pozitivno vpliva na kardiovaskularni in imunski sistem. Poleg tega so v novem napitku povečane tudi vrednosti vseh ostalih vitaminov in mineralov.

Mešanica ogljikovih hidratov: Naša nova formula vsebuje učinkovito mešanico ogljikovih hidratov, kar prinaša še dodatne koristi, saj so sedaj v napitku vsebovana vsa makrohranila. Ta edinstvena mešanica predstavlja, s hranili bogat kompleks ogljikovih hidratov, ki jih telo lahko dobro absorbira in učinkovito uporabi.

Zrna zelene kave in ekstrakt listov zelenega čaja: Napitek smo obogatili z naravnimi izvlečki, pridobljenih iz zrn zelene kave in listov zelenega čaja. Ti izvlečki, skupaj z ostalimi sestavinami, prispevajo k splošnemu dobremu počutju. Vse te komponente vsebujejo zelo majhne količine naravno prisotnega kofeina (manj kot 1 mikrogram) in so primerljive s količinami kofeina, ki ga je mogoče najti v tablici čokolade in celo pol manjše, kot jih je mogoče najti v skodelici brezkofeinske kave.

NOVA, okolju prijazna embalaža: Poleg odličnih izboljšav formulacije napitka, smo zelo navdušeni tudi nad našo novo, okolju prijazno embalažo. Z uporabo trpežne posode na biološki osnovi, pridobljene iz sladkorne pese, bo nova embalaža Synergy Biome Shake napitka prispevala k zmanjševanju emisij toplogrednih plinov in porabe fosilnih goriv. Embalaža je brez nafte in ima 100% možnost recikliranja. Študije kažejo, da je približno 60% zmanjšanja vplivov podnebnih sprememb in izčrpavanja fosilnih goriv, doseženih z uporabo HDPE na biološki osnovi, namesto uporabe drugih primerkov na fosilni osnovi.

Zagotavljanje kakovosti:  

Kot vedno pri Synergy, kvaliteta izdelkov ni samo črka na papirju, ampak je tudi dejansko zagotovljena. Synergy Biome Shake napitek se sedaj proizvaja v Evropi, kar skrajša čas trajanja proizvodnje in dostave. Proizvaja se v proizvodnem obratu, ki ima ISO22000, NSF, GMP, HACCP in ISF certifikate in sledi enakim proizvodnim standardom, kot jih ima proizvodnja v Ameriki.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam