Evropski profili na družbenih omrežjih

Synergy Evropa je od sedaj tudi uradno prisoten na družbenih omrežjih. Synergy prijatelji lahko sledite uradnemu evropskemu profilu na Instagramu in evropski Facebook strani. Poleg tega boste partnerji postali del ekskluzivne evropske Facebook skupine.

Se želite pridružiti naši skupnosti? Čisto preprosto je:

INSTAGRAM PROFIL: Za sledenje, kliknite TU.
FACEBOOK STRAN: Za sledenje, kliknite TU .
EKSKLUZIVNA FACEBOOK SKUPINA: Za dostop, kliknite TU. Za pridružitev vnesite svoj članski ID# ter potrdite splošne pogoje. Naša Synergy Facebook ekipa pa vam bo nato potrdila dostop.

Navdušeni smo, da lahko skupaj pokažemo, kdo smo, kaj počnemo in kaj imamo radi. Zakaj ne bi povabili tudi svojih prijateljev in strank, da sledijo naši Facebook strani ter Instagram profilu? Raziskujte, učite se o Synergy podjetju, izdelkih ter življenjskem stilu elitnega zdravja.

Facebook skupina za člane je prostor za nadaljnjo gradnjo Synergy skupnosti. Z objavami, ki bodo vključevale napovedi novih izdelkov, promocij ter informacije o izobraževanjih in druge aktualne novice, boste tako lahko o vsem pravočasno obveščeni. Najpomembneje pa je, da nam prisotnost na družbenih omrežjih omogoča, da vas, dragi člani, vidimo in slišimo.

Veseli smo, da se beremo, gledamo in komuniciramo v več različnih jezikih in se medsebojno podpiramo, ko delimo informacije o elitnem zdravju po celotni Evropi.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam