Bodi sila s Synergy WorldWide Evropa

Gremo skupaj proti Evropskemu srečanju! Pridružite se dobrodelnemu partnerstvu podjetja Synergy WordlWide, Impact fundacije in organizacije UNICEF.

Vračanje skupnosti in pomoč ljudem v stiski je pomemben del poslovanja podjetja Synergy WorldWide. V času priprav na Summit 2021, evropsko srečanje pa že lahko delujemo dobrodelno v okviru akcije Step On & Step Up.

Kako sodelovati in donirati?

1. Prispevate poljuben znesek, ki ga želite donirati tako, da kontaktirate Klicni center za pomoč uporabnikom in/ali kliknite tukaj.

Z vsako donacijo nad 50 EUR ali več …
     vas Synergy nagradi s posebno majico, ki bo oblikovana samo za ta namen
     dodamo k vaši donaciji. Dodali bomo 25 EUR na vsakih 50 EUR, ki jih donirate sami. 
        o Če prispevate 50 EUR, bo Synergy dodal 25 EUR. Če pa prispevate 100 EUR donacije, bo Synergy dodal še 50 EUR. 

2. Opravite svoj 5K izziv! Sami izberete, kako ga boste opravili; lahko hodite 5 km v enem dnevu ali skupaj v obdobju enega tedna, lahko tečete, lahko kombinirate oboje. Povabite tudi vase družinske člane in prijatelje, da sodelujejo ali do donirajo k vašemu 5K izzivu. Skupaj lahko naredimo razliko.

Sodelujte, prispevajte in delite s svojo ekipo, prijatelji in družino. Komaj čakamo, da vidimo vašo udeležbo, navdušenje in to tudi predstavimo na Evropskem srečanju Summit 2021. Zato se fotografirajte med izzivom, objavite na družabnih omrežjih in delite z nami. Označite @synergyworldwide.eu in uporabite hashtag #BeAForceWithSynergy  #synergy5k #synergyworldwide #SynergySummit2021 .

O UNICEF -u


UNICEF, ustanovljen leta 1946 za pomoč evropskim otrokom po drugi svetovni vojni, se ukvarja z zagotavljanjem pomoči otrokom po vsem svetu, s poudarkom na zdravju, izobraževanju in zaščiti. Danes delajo v več kot 190 državah in otrokom zagotavljajo vse njihove potrebe, da lahko ostanejo otroci.

Samo leta 2020 so zaradi hude podhranjenosti pozdravili skoraj 5 milijonov otrok, mlajših od 5 let, in omogočili 106 milijonom ljudi dostop do pitne vode.

Njihov program nujne pomoči, oskrbe z vodo in prehrane milijonom otrok omogoča dostop do pitne vode, kanalizacije in boljše higiene, ki vsako leto prepreči na tisoče smrti. Delajo tudi v izrednih razmerah ali v konfliktnih situacijah, kjer v živo nudijo medicinsko oskrbo, vodo in prehranska dopolnila.

Bodimo sila za ta dober namen in širimo zavedanje, ko se bližamo Evropskemu srečanju. 

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam