Na voljo je Starter Kit v angleščini!

Vsak nov član, ki se pridruži naši Synergy družini, bo ob vpisu s prvim naročilom prejel Starter Kit poln uporabnih informacij. Vsebina kita je v skladu s standardi evropske zakonodaje.

Kit vsebuje DVD s tremi videji v različnih jezikih – Corporate Tour, NSP Manufacturing Tour in Compensation Plan. V njem boste našli tudi Welcome Broschure, knjižico Quality Assurance in deset brošuric o V3 izdelkih. Vsi našteti materiali vsebovani v Starter Kitu so vam na voljo kot pomoč pri promoviranju našega podjetja in priporočanju naših izdelkov.

V Welcome Broschure si lahko preberete o zgodovini podjetja Synergy WorldWide, v knjižici Quality Assurance pa o našem proizvodnem procesu, ki zagotavlja, da uživate v najčistejših izdelkih. V3 brošurice vsebujejo več informacij o V3 izdelkih, ki so                                                                                                                  ustvarjeni za krepitev in ohranjanje zdravja.

Nakup Starter Kit brošuric in knjižic

V3 brošurice in knjižice Quality Assurance lahko najdete v spletni trgovini. Spodnje cene vključujejo DDV (brez poštnine) in znašajo:

10 V3 brošuric = 1,78 €
50 V3 brošuric = 7,11 €
10 Quality Assurance knjižic = 4,58 €
50 Quality Assurance knjižic = 18,30 €

Kaj pa jaz, ki sem se pridružil/a Synergy po 15. decembru 2012 in še nisem prejel/a Starter Kita?

Če ste se Synergy pridružili po 15. decembru 2012 in še niste prejeli brezplačnega Starter Kita, prosimo, pred naslednjim nakupom, pokličite klicni center na brezplačno številko (080 081188).

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam