Prvo izobraževanje v Sloveniji

Synergy WorldWide je organiziral prvo izobraževanje v Sloveniji, ki je bil hkrati dokaz, da Slovenci že poznajo prehranska dopolnila Synergy V3, ki vplivajo na dobro počutje ter zdravje in so hkrati lahko donosen vir zaslužka.

Slovenska Synergy skupina raste iz dneva v dan in izobraževanja se je 31. avgusta v Hotelu Plaza v Ljubljani udeležilo kar 85 članov. Vsi so izjemno navdušeni nad vstopom družbe Synergy WorldWide na slovenski trg. Člani so skupaj začutili neizmeren zagon in z navdušenjem širijo »Synergy Advantage and Leave a Legacy« način življenja.

»To je šele začetek,« je povedal en izmed Team Leaderjev Boštjan Pilej. »Predstavili smo jim kaj lahko pričakujejo v naslednjih mesecih in pokazali, kako se lahko lotijo dela. Vsi so zelo navdušeni, saj niso pričakovali, da bo Synergy odprl trg v Sloveniji že letos.«

Tisti, ki so se udeležili izobraževanja, so imeli priložnost spoznati generalnega direktorja za področje osrednje Evrope Ericha Dengga. Prav tako so lahko prisluhnili nasvetom pionirjev evropskega trga in se učili od najboljših: Hakana Cetina, Williama Martina ter Susanne Kupske.

V posebnem video posnetku sta se članom predstavila še Petra Pintar, predstavnica slovenskega klicnega centra, in Stewart Rutter, podpredsednik podjetja.


»Med predavanji je bilo občutiti ogromno pozitivne energije,« pravi Pilej. »Čeprav nismo načrtovali, smo slišali veliko pričevanj. Ljudje so z zanimanjem poslušali in mnogi so želeli deliti svoje izkušnje. Prehranska dopolnila Synergy V3 resnično puščajo svoj pečat tudi v Sloveniji.«

Med tistimi, ki so delili svoja pričevanja o Synergy-jevem sistemu prehranskih dopolnil V3, so bili tudi zdravniki. Jasno je bilo, da že zdaj Synergy-jevi izdelki in poslovna priložnost pozitivno vplivajo na življenja v Sloveniji.


To je poseben čas za Slovenijo in pri Synergy WorldWide se veselimo skupne prihodnosti.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam