NSF certifikat dobre proizvodne prakse

V družbi Synergy WorldWide, smo ponosni na zagotavljanje najvišje kvalitete naših prehranskih dopolnil. To potrjuje tudi certifikat NSF.

Lynda Hammons, Podpredsednica
za zagotavlijanje kakovosti in
 skladnost poslovanja

Leta 2010 je Synergy WorldWide prejel NSF certifikat dobre proizvodne prakse, ki ga izdaja družba NSF International, the Public Health and Safety Company™.

Neprofitna nevladna organizacija  NSF je vodilna organizacija za razvoj standardov, certificiranje proizvodov, nadzor in upravljanje s tveganji na področju javnega zdravja in varstva..

Kot del procesa certifikacije, sta bila Nature´s Sunshine in Synergy WorldWide s svojim najsodobnejšim proizvodnim obratom podvržena obsežni reviziji s strani družbe NSF. V procesu revizije družba NSF preverja proizvodno opremo, pravila in postopke skladnosti poslovanja z vsemi standardi in zakonodajo ter proizvodne procese.  NSF certifikat je potrebno vsako leto obnavljati, zato je Nature´s Sunshine vsako leto podvržen obširni reviziji družbe NSF.

NSF certifikat podjetju Nature’s Sunshine zagotavlja, da v svojih standardih kvalitete produktov in proizvodnega procesa ostaja v samem vrhu industrije prehranskih dopolnil.

Kaj to pomeni za  Synergy WorldWide?


Nature´s Sunshine je že več desetletij zavezan proizvajanju visoko kakovostnih prehranskih dopolnil z najsodobnejšimi postopki proizvodnje po najvišjih standardih, kar tudi podjetju Synergy WorldWide zagotavlja vrhunsko kvaliteto produktov.

Imetništvo certifikata NSF ima tudi za hčerinsko družbo Synergy WorldWide pozitivne učinke:
  • Synergy WorldWide je naveden na spletni strani NSF kot podjetje ki izpolnjuje pogoje za certifikat GMP (certifikat dobre proizvodne prakse).
  • večja verodostojnost, ker je družba NSF priznana po vsem svetu in v številnih panogah
  • večje zaupanje potrošnikov, saj podjetje Nature´s Sunshine  izpolnjuje vse aktualne predpise US FSA (Agencija za standarde živil) in je v vsakem trenutku pripravljeno na kakršnekoli revizije, tudi s strani FDA (Ameriška agencija za varnost živil in zdravil).

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam