Začnite razmišljati o junijski akademiji za vodje skupin!

Zadajte si cilj, da se udeležite letošnje akademije za vodje skupin, ki bo na Tirolskem, v Avstriji.Akademija 2014 za vodje skupin bo potekala v hotelu Interalpen v avstrijskih Alpah. Prijavijo se lahko vsi, ki so se akademije v preteklosti že udeležili, zato boste v strnjenem doživetju avstrijske narave deležni vodstvenega usposabljanja, ki vam bo pomagalo, da boste v svojem poslu Synergy zablesteli.

Če se želite udeležiti akademije za vodje skupin, morate izpolnjevati naslednje pogoje:

  • Med junijem 2013 in majem 2014 morate prvič napredovati na stopnjo vodje skupine. –ALI–
  • Kot mentor morate osebno sponzorirati člana, ki bo izpolnil pogoje za TMA in postal vodja skupine. –ALI–
  • Po zadnji akademiji za vodje skupin ste napredovali še stopnjo višje.

Akademija za vodje skupin se bo začela z okusno sprejemno večerjo. Člani bodo naslednji dan uživali na navdihujočih srečanjih, zapolnjenih z dinamičnim usposabljanjem z vodjami in poslovnimi gosti. Udeleženci bodo sodelovali tudi v zabavni dejavnosti izgradnje tima, ki bo vaše vodstvene sposobnosti in veščine sodelovanja postavila pred izziv, obenem pa vam bo ponudila priložnosti za razvoj tovarištva in prijateljstva.

Naj bo letošnja akademija za vodje skupin še boljša kot prejšnja. Veselimo se srečanja z vami na tej prečudoviti lokaciji in konca tedna, ki ga bomo namenili razvoju in razvedrilu.

Postavite si cilj, da boste tam! 

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam