Kako se lahko kvalificirate za Legacy Retreat?

Legacy Retreat 2016 bo čez manj kot 12 mesecev in mi bi vam bili radi v pomoč pri načrtovanju vaše udeležbe na tem dogodku. Prvi pomemben korak je, da natanko razumete, kaj morate narediti.

Ne glede na to, ali se kvalificirate prvič ali pa ste se dogodka že kdaj udeležili in si sedaj želite prislužiti še eno potovanje na Legacy Retreat, so kvalifikacije zelo preproste. Sledi podrobna predstavitev kvalifikacij za Kono - pokriti vsi stroški!

Člani, ki se kvalificirajo prvič:

morajo zaslužiti 10 legacy točk, točke se lahko začnejo nabirati na stopnji Team Director in se prenašajo iz leta v leto. Kliknite tukaj, če želite več informacij o tem, kako se kvalificirati prvič. 

Člani, ki se kvalificirajo drugič:

Če ste se v preteklosti kvalificirali za en Legacy Retreat in se ga udeležili, se lahko kvalificirate za Legacy Retreat 2016 v Koni tako, da v kvalifikacijskem obdobju izpolnite enega od pogojev:

  • 3 od 12 mesecev ohraniti svoj najvišji executive naziv, 
  • napredovati do nove executive stopnje

1. primer: 
Za Legacy Retreat ste se prvič kvalificirali in se ga udeležili kot Team Elite. Če se želite kvalificirati za Kono, morate v kvalifikacijskem obdobju 2015 doseči najmanj Pearl Executive.

2. primer:
Za Legacy Retreat ste se prvič kvalificirali in se ga udeležili kot Pearl Executive. Če se želite ponovno kvalificirati, morate naziv Pearl Executive ohraniti 3 mesece od 12 oziroma v kvalifikacijskem obdobju napredovati v stopnji do vsaj Emerald Executive. Člani, ki so se že nekajkrat kvalificirali:

Če ste se v preteklosti za Legacy Retreat kvalificirali večkrat, se lahko ponovno kvalificirate za Legacy Retreat 2016 v Koni, če boste v kvalifikacijskem obdobju izpolnili enega od naslednjih pogojev:

  • 4 od 12 mesecev ohranili svoj najvišji executive naziv,
  • napredovali do nove executive stopnje.

Primer:
Za Legacy Retreat leta 2012 ste se kvalificirali in se ga udeležili kot Team Director. Leta 2013 ste napredovali v stopnji do Pearl Executive, zaradi česar ste se lahko ponovno kvalificirali in se ga tisto leto udeležili. Leta 2014 ste naziv Pearl Executive ohranili  le 2 meseca od 12, pri čemer vam je za ponovno kvalifikacijo zmanjkalo dva meseca.   Leta 2015 morate ohraniti naziv Pearl 4 mesece od 12 ali napredovati v stopnji do Emerald.

Presidential Executives in višji nazivi

Za člane na stopnji Presidential Executive in višje veljajo nekoliko drugačni kriteriji. Kvalificirajo za lahko tudi za VIP Elite Legacy Retreat paket. Za več informacij kliknite tukaj ali pa stopite v stik s svojim Generalnim Managerjem, če potrebujete dodatna pojasnila.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam