SLAVNOSTNA OTVORITEV: Hughes Center za raziskave in inovacije

Slavnostna otvoritev Hughes Centra za raziskave in inovacije podjetja Nature’s Sunshine se je odvijala 26. februarja 2015, kjer so na 501.68 m2 sedeža podjetja Nature’s Sunshine sedaj tudi laboratoriji, klinični prostori in testne sobe za posvetovanje in klinične študije.

»Hughes Center za raziskave in inovacije smo ustanovili zato, da se bomo s pomočjo naravnih, terapevtskih prehranskih izdelkov lahko spopadli z zdravstvenimi megatrendi, ki jih poganjajo diete in različne življenjske odločitve,«je povedal Gregory L. Probert, predsednik in izvršni vodja Nature’s Sunshine. »Za kupce po vsem svetu bomo z našimi znanstveniki in novo tehnologijo s preučevanjem vzajemnega delovanja dodatkov na molekularnem nivoju še naprej skrbeli za razvoj učinkovitih zeliščnih in prehranskih izdelkov.«

Hughes Center je eden najsodobnejših raziskovalnih središč svoje vrste in je pravi znak moči NSP-ja in Synergyja. Guverner Utaha Gary Herbert se je dogodka udeležil, da bi center tudi uradno odprl in obe podjetji priznal za izjemno vplivni ne le v Utahu, temveč tudi v svetu.  

Ta več milijonov dolarjev vreden testni center z najsodobnejšo inštrumentacijo bo znanstvenikom omogočil preučevanje medsebojnega delovanja med sistemi telesa in prehranskimi dodatki Synergy WorldWide. Biologi, kemiki in zdravniki bodo zaradi preučevanja teh medsebojnih delovanj na molekularni ravni vodeni k najbolj bioaktivnim in učinkovitim formulacijam.

»Hughes Center za raziskave in inovacije uporablja eno najnaprednejših tehnologij v panogi,«je povedal dr. Matthew Tripp, znanstveni vodja pri Nature's Sunshine. »Na primer, Flexmap3D lahko iz enega samega vzorca kot je kapljica krvi, podrobno preuči 500  analitov, kot so geni in proteini. Poleg tega se lahko s to napravo v eni uri analizira 144.000 podatkov, kar omogoči hitre kvantitativne analize različnih biomarkerjev.«

Nature’s Sunshine in Synergy WorldWide sta globoko predana izdelavi naravnih, strokovno preverjenih izdelkov, ki jim kupci lahko povsem zaupajo.

Pri Synergy WorldWide si resnično prizadevamo, da bi dokazali kakovost naših izdelkov. Prihodnost podjetja je neverjetno svetla in komaj čakamo, da bomo lahko z vami delili rezultate revolucionarnih raziskav, ki se bodo izvajale v tem centru. Hughes Center za raziskave in inovacije resnično postavlja izdelke podjetij Synergy WorldWide and Nature’s Sunshine pred vse ostale.


CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam