Toplo pozdravite novo regijsko direktorico za Italijo in Španijo, Adele Pastore!


Synergy WorldWide vas z velikim veseljem obvešča o najnovejši regijski direktorici v Evropi, Adele Pastore, ki bo zadolžena za italijansko in špansko tržišče, katera čaka vznemirljiva prihodnost pod njenim vodstvom. Adele, ki je bila rojena in odraščala v Italiji, je mati dveh hčera in tekoče govori angleško, italijansko ter francosko.

V industriji mrežnega marketinga dela že od 70-ih let prejšnjega stoletja, ko se je zaposlila kot vodja prodaje pri Avonu, zatem pa je bila regijska direktorica za italijansko tržišče velikanov direktne prodaje, Amwaya. Adele odlično usposablja in razvija prodajne ter marketinške oddelke.

Adele, ki se že veseli poti, na katero se bo podala pri Synergyju, si je zadala za cilj, da se bosta italijansko in špansko tržišče zavihtela med najuspešnejša tržišča v Evropi. Verjame v Synergy, ker prepoznava, podpira in spoštuje svoje partnerje ter uporabnike. Adele bo še dodatno okrepila že odlične obstoječe vodstvene kadre v Evropi.

»To industrijo imam rada predvsem zaradi čudovitih odnosov, ki jih tkem z ljudmi po vsem svetu, in priložnosti, da jim pomagam doseči zadane cilje.«

V veliko čast nam je, da se nam je pridružila oseba njenega kalibra. Več desetletij izkušenj, ki si jih je nabrala v industriji direktne prodaje, zagotovo predstavlja odličen adut za naše italijansko in špansko tržišče,  ki ju z Adele na čelu čakajo zvezde!


CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam