Izjemno navdušenje nad elitnim zdravjem (Elite Health) na evropskih Kick-Off dogodkih

Januarja so se po celotni Evropi odvijali uspešni Kick-Off dogodki, na katerih so se naši partnerji navdušili nad izdelki za očiščenje mikrobioma, Purify Kit, promocijami in možnostmi za rekordno leto 2017!

Že odkar smo lani septembra na dunajskem evropskem srečanju predstavili koncept Elite Health, naši partnerji komaj čakajo, da se dokopljejo do vseh informacij o prihodnosti Synergy WorldWide. Na Kick-Off dogodkih po vsej Evropi so izvedeli, kaj lahko pričakujejo v prihajajočih mesecih, in se veselili številnih dosedanjih uspehov.

Na dogodkih, ki se jih je skupaj udeležilo več kot 2000 ljudi, so prisotnim spregovorili številni govorniki, kot je podpredsednik za Evropo, Carmelo D'Anzi. V več državah se je mudil tudi vodja našega znanstvenega oddelka, dr. Matthew Tripp, na vsakem dogodku pa je bilo mogoče prisluhniti tudi regijskim direktorjem in najuspešnejšim vodjem na posameznih tržiščih.

Partnerje je seveda najbolj zanimal revolucionarni program Elite Health, namenjen očiščenju, krepitvi in zaščiti telesa v prihodnje. Različni govorniki so prisotnim predstavili pomen zdravega črevesja in kako bo novi Purify Kit postal sestavni del programa, namenjenega mikrobiomu, ter poganjal bolj zdrav življenjski slog.

Naši partnerji so že čisto na trnih ob misli na nove izdelke, ki bodo letos na voljo na evropskem tržišču. Komaj čakamo, da si boste Purify Kit lahko omislili čisto vsi, ki želite storiti prvi korak na poti do elitnega zdravja.

Našim besedam pritrjuje tudi Carmelo D'Anzi: »Vedno znova ostanem brez besed ob energiji, ki jo izžarevajo naši partnerji. Čisto vsakega dogodka so se udeležili navdušeni in odločni ljudje, ki želijo žeti uspehe že v začetku leta. Komaj čakam, da nadaljujemo z dosedanjim delom in jim pomagamo doseči cilje, ki so si jih zadali za letos.«

Za leto 2017 smo si zastavili visokoleteče cilje in se nadejamo, da bomo beležili nadaljnjo rast prometa, ko bo Purify Kit na voljo na vseh evropskih tržiščih in se bo začela izrisovati prihodnost naše družbe!

Za ogled fotografij s slovenskega dogodka kliknite tukaj.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam