ZNANI SO DATUMI ZA "EXPERIENCE SYNERGY"


Vse partnerje, ki boste izpolnili kvalifikacijske pogoje, vabimo, da med 11. in 15. junijem "doživite Synergy".

Vsi kvalifikanti boste 11. junija prileteli v Salt Lake City v Utahu, že takoj ob vašem prihodu pa vas čaka izjemno zanimiv program. V dneh, ki jih boste naši posebni gostje preživeli v naši družbi, si boste ogledali sedež Synergy WorldWide, pokukali v Center Hughes za raziskave in inovacije, se podali na voden ogled našega proizvodnega obrata in še in še. Obljubljamo vam, da svojega obiska zlepa ne boste pozabili!


KAKO SE KVALIFICIRATE?


Trimesečno kvalifikacijsko obdobje za obisk v letošnjem letu se je že začelo. Če želite »doživeti Synergy«, morate od januarja do vključno marca letos izpolniti vse naslednje kvalifikacijske pogoje:

1. Vsak mesec ustvarite 600 CV volumna na TC1
2. Vsak mesec ustvarite aktivacijski volumen z vpisom novih partnerjev v višini 600 CV
3. Vse tri mesece skupaj ustvarite najmanj 3000 CV volumna na TC1
4. Vaša stopnja ob koncu kvalifikacijskega obdobja mora biti najmanj Silver

KAJ JE VKLJUČENO V »DOŽIVITE SYNERGY V LETU 2017«?


Vsem kvalificiranim partnerjem bomo krili vse stroške od prihoda v Salt Lake City naprej, kar vključuje tri noči v hotelu, vse obroke, transferje z/na letališče in prevoze tekom vašega bivanja. Stroške leta v in iz ZDA morajo kriti kvalificirani partnerji sami.

Synergy WorldWide se že veseli vašega obiska. Če imate kakršno koli vprašanje glede kvalifikacijskih pogojev ali česar koli drugega v zvezi s samim dogodkom, se obrnite na svojega predstavnika v klicnem centru za pomoč uporabnikom ali regijskega direktorja, ki je zadolžen za vaše tržišče.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam