PIN VOLUMEN


Synergy WorldWide uvaja nove priložnosti za napredovanje po stopnjah, s katerimi lahko hitreje sežete po stopnji Presidential Executive!

KAKO?

Najprej morate razumeti, da novost velja samo za napredovanja v stopnji in nima nobenega vpliva na izračun provizij.

Doslej smo vašo stopnjo izračunali izključno na podlagi količine CV na vaši profitni nogi. Odslej pa se bo vaša stopnja izračunala na podlagi treh ločenih količin CV.

Pa si poglejmo vsako posebej, da boste vse skupaj bolje razumeli:

1. Količina CV na profitni nogi
Volumen profitne noge je volumen noge v vaši organizaciji, ki ustvari manj volumna. Močna noga je noga, ki ustvari več volumna.

Primer:
desna noga = 500 CV; leva noga = 1.000 CV
profitna noga = 500 CV 

Doslej je bila vaša stopnja izračunana izključno na podlagi količine CV na profitni nogi. Odslej pa bo količina CV na profitni nogi predstavljala le 1 od 3 elementov, na podlagi katerih se bo izračunala vaša stopnja.

2. Količina CV na sledilnem centru 1 (TC1)
Količina CV na TC1 je volumen, ki se nanaša na vaša osebna naročila in na naročila vaših osebno sponzoriranih strank.

Primer:
januarja izvedete 1 osebno naročilo v višini 200 CV in 1 od vaših osebno sponzoriranih strank izvede naročilo v višini 200 CV. Vaš volumen na TC1 znaša 400 CV. 

Doslej smo količino CV na TC1 upoštevali le pri stopnjah partnerjev nad vami,  ne pa tudi pri vaši stopnji. Odslej bomo za izračun vaše stopnje uporabili vaš celoten volumen na TC1 (pred elitnim popustom).


3. Volumen (količina CV) za izplačilo elitnega popusta osebno sponzoriranih partnerjev 
Za vsako tržišče smo določili minimalno količino CV, ki jo morajo partnerji v danem mesecu ustvariti, da prejmejo 25 % elitni popust za volumen, ki v danem mesecu presega minimalno zahtevano količino CV. V našem primeru bomo predpostavljali, da minimalna zahtevana količina CV za izplačilo elitnega popusta znaša 200 CV.

Celoten volumen na TC1 do 200 CV se odšteje od vašega in prišteje k volumnu vašega sponzorja kot običajen kvalifikacijski volumen. Enako se zgodi tudi s polovico volumna nad 200 CV. Iz preostalega volumna se izračuna in izplača elitni popust, ki se ne odšteje od vašega in ne prišteje k volumnu vašega sponzorja kot kvalifikacijski volumen. V nadaljevanju bomo odšteti volumen imenovali volumen (količino CV) za izplačilo elitnega popusta.

Primer:
Janez prvi dan v mesecu izvede naročilo v višini 200 CV. Čez nekaj časa, v istem mesecu, ena od njegovih strank izvede naročilo v višini 100 CV. 100 CV se razdeli na pol. 50 CV se prišteje njegovemu volumnu na TC1 za izvedeno osebno naročilo v istem mesecu (tj. 200 CV). Iz preostalih 50 CV se izplača 25 % elitni popust. 

V tem primeru velja, da če ste vi Janezov upline, se 250 CV od skupaj 300 CV 
upošteva v volumnu vaše leve ali desne noge – odvisno od tega, na kateri je Janez.

Synergy bo upošteval CELOTNI volumen (količino CV) za izplačilo elitnega popusta (tj. CVje, ki smo jih odšteli za namene izplačila elitnega popusta), ki je povezan z vašimi osebno sponzoriranimi partnerji, in ga uporabil za izračun vaše stopnje. To velja za vse vaše osebno sponzorirane partnerje, ne glede na to, na kateri nogi so.


V nadaljevanju predstavljamo nekaj konkretnih primerov.

1. primer:

Maja ustvari 1700 CV volumna na profitni nogi. Volumen na njeni močni nogi je 3000 CV.

Maja ustvari 700 CV volumna na TC1 in ima skupaj 600 CV, ki so bili odšteti od njenih osebno sponzoriranih partnerjev za izplačilo elitnega popusta.

Majin PIN volumen se izračuna takole:

1700 CV volumna na profitni nogi + 700 CV volumna na TC1 + 600 CV za izplačilo elitnega popusta = 3000 CV

Majin PIN volumen znaša 3000 CV, zato je dosegla stopnjo Silver. Njen pravi volumen na profitni nogi, ki se uporabi za izplačilo provizij, ostane nespremenjen, tj. 1700 CV.

2. primer:

Marko ustvari 11.000 CV volumna na profitni nogi. Volumen na njegovi močni nogi je 20.000 CV.

Marko ustvari 2.500 CV volumna na TC1 in ima skupaj 1.500 CV, ki so bili odšteti od njenih osebno sponzoriranih partnerjev za izplačilo elitnega popusta.

Markov PIN volumen se izračuna takole:

11.000 CV volumna na profitni nogi + 2.500 CV volumna na TC1 + 1.500 CV za izplačilo elitnega popusta = 15.000 CV

Markov PIN volumen znaša 15.000 CV, zato je dosegel stopnjo Team Manager. Njegov pravi volumen na profitni nogi, ki se uporabi za izplačilo provizij, ostane nespremenjen, tj. 11.000 CV.

3. primer:

Mojca je nova partnerka, ki ni vpisala še nobenega novega partnerja. Volumen na obeh nogah znaša 0 CV, vendar je prijateljem in družinskim članom priporočila naše izdelke. Zato je v prvem mesecu izvedla naročilo v višini 1.500 CV (poleg izdelkov zase je naročila tudi izdelke, ki jih je prodala novim strankam!).

Mojca je ustvarila samo 1500 CV volumna na TC1.

Mojčin PIN volumen se izračuna takole:

0 CV volumna na profitni nogi + 1.500 CV volumna na TC1 + 0 CV za izplačilo elitnega popusta = 1.500 CV

Mojčin PIN volumen znaša 1.500 CV, zato je dosegla stopnjo Bronze. Njen pravi volumen na profitni nogi, ki se uporabi za izplačilo provizij, ostane nespremenjen, tj. 0 CV.


PIN VOLUMEN V PULSU 

Odslej bo na levi strani osnovne strani vašega Pulsa v razdelku za uspešnost na voljo tudi rubrika "PIN volumen" (Title Volume).

Tam si boste lahko ogledali naslednje:

  1. svoj celotni PIN volumen
  2. volumen na TC1
  3. volumen za izplačilo elitnega popusta 
  4. volumen na levi nogi
  5. volumen na desni nogi 

S pomočjo zgornjih podatkov boste jasno videli, kako se tekom meseca izračunava vaš PIN volumen.

Zelo se že veselimo priložnosti za izrek priznanj še več partnerjem kot doslej, ko boste gradili svoj Synergy posel skupaj s partnerji in uporabniki (strankami).


Pozor: ker se bo PIN volumen posodabljal na 2 do 3 ure, vas naprošamo za nekaj potrpljenja, če se bodo CVji, ustvarjeni z vašimi naročili, v Pulsu pokazali šele čez nekaj časa.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam