Barcelona 2017 EU Summit


Že čez nekaj mesecev nas čaka najpomembnejši dogodek v letošnjem letu! Pridružite se nam na letošnjem dinamičnem evropskem srečanju, ki se bo med 28. in 30. septembrom odvijalo v obmorski Barceloni, kjer ima sedež tudi naša evropska pisarna.


V Barceloni so se odvijali že številni pomembni dogodki Synergy WorldWide, zato se naši vodje in drugi partnerji širom Evrope z veseljem vračajo nekam, kjer so lahko resnično produktivni. Barcelona, ki združuje tako sodobni profesionalni živelj kot živahnost, uteleša številne lastnosti, katere zagovarja tudi Synergy WorldWide! Zato se lahko na letošnjem evropskem srečanju veselite konca tedna, polnega aha trenutkov in navdušenja!

PRIJAVA

Prej, ko se boste prijavili, več boste prihranili! Ker je število mest omejeno, si čim prej zagotovite svojega!

Med prijavo na spletu morate vpisati vse zahtevane osebne podatke. Po uspešno opravljeni prijavi vam bomo za zahtevani znesek bremenili kreditno kartico, ki ste jo vnesli v svoj Synergy račun. Če bi raje plačali z drugo kreditno kartico, takoj po uspešno opravljeni prijavi pokličite službo za pomoč uporabnikom in svojemu predstavniku na drugi strani sporočite ustrezne podatke.

Časovni razpored prijav

Cena za zgodnje prijave (Early Bird) od 5. maja do 30. junija €99
Redna cena od 1. julija do 31. avgusta €129
Cena za nove partnerje* od 4. aprila do 31. avgusta €99
Cena na kraju dogodka od 28. do 30. septembra €149

Cena je na osebo in vključuje vstop na vse dogodke v okviru srečanja. Stroški nastanitve in prevoza niso vključeni. V primeru odpovedi morate plačati 15 €. V primeru odpovedi po 31. avgustu ne vračamo denarja. Vstopnice so neprenosljive.
*obvezna prijava v roku 30 dni od vpisa


Evropsko srečanje (ang. summit) je najpomembnejši dogodek v letu, katerega se vsi že celo leto nestrpno veselimo. Vsako leto damo vse od sebe, da se lahko na njem ozremo nazaj v preteklost, vidimo, kako daleč smo prišli, in se zavemo, kje smo sedaj. Evropsko srečanje je tudi izhodiščna točka za prihodnost. Vsi v Synergyju si prizadevamo doseči vrh (ang. summit), v kar sodi tudi elitno zdravje (Elite Health), ki predstavlja najvišjo stopnjo dobrega počutja.

Nadejamo se, da se bomo letos septembra vsi skupaj zavihteli na sam vrh!

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam