Imenovan nov vodja marketinga in prodaje za Evropo


Nekdanji regijski direktor Synergy WorldWide za Severno Evropo, Benjamin Clarholm-Anton, je bil s 1. majem imenovan za vodjo marketinga in prodaje za Evropo.

Pred imenovanjem na novo delovno mesto je bil zadolžen za norveško, švedsko, dansko, finsko in islandsko tržišče, še pred tem pa je bil vodja marketinga in prodaje za Azijo in Pacifik. Benjamin se je doslej zelo izkazal na vseh položajih, predvsem je zaslužen za izjemen zagon in koordinacijo severnoevropskih tržišč. Je zelo izkušen in vešč nalog, ki jih opravlja, zato bo tudi na novem položaju gotovo močno prispeval k razvoju vseh evropskih tržišč, na katerih smo prisotni.

Preden se je zaposlil v Synergy WorldWide, je delal v več mednarodnih organizacijah, tudi za OZN v Belgiji, Ugandi, Keniji in na Haitiju. Leta 2012 se je pridružil evropski družbi za direktno prodajo, Oriflame Cosmetics, kjer je bil zadolžen za prodajo in marketing v Aziji in Pacifiku, vključno s Tajsko, Laosom, Kambodžo, Mjanmarjem in Indonezijo. Benjamin je Šved, ki poleg maternega jezika tekoče govori tudi angleško in francosko. Uspešno je zaključil dva magistrska študija, in sicer na Univerzi v Uppsali na Švedskem in na Univerzi v Connecticutu v ZDA – na prvi je magistriral iz političnih ved in mednarodnih odnosov, na drugi iz sociologije.

Benjamin bo na svojem novem položaju neposredno podrejen podpredsedniku naše družbe za Evropo, Carmelu D’Anziju.
CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam