SREČANJE V BARCELONI: REGISTRACIJA ODPRTA SAMO ŠE DO 31. 8.


Na letošnjem evropskem srečanju vas čaka marsikaj novega in zanimivega, zato nikakor ne zamudite dogodka v novi preobleki, na katerem bodo predstavljeni novi izdelki in orodja ter kjer boste imeli priložnost slišati nove prezentacije in izpiliti svoje veščine. Zato se registrirajte še danes!

Ne pozabite, da je registracija odprta samo še do četrtka, 31. avgusta 2017. Vsi, ki se boste registrirali do najkasneje konca tega meseca, boste plačali nižjo prijavnino, se hitreje prijavili na samem dogodku, prejeli priponko s svojim imenom in si zagotovili možnost za priznanje na odru. Zato vas naprošamo, da se, če je le mogoče, za srečanje registrirate na spletu do najkasneje četrtka, čeprav se bo mogoče registrirati tudi na licu mesta.


IMATE PAPIRNATO VSTOPNICO?
Vsi, ki ste kupili papirnato vstopnico za letošnje srečanje v Barceloni (večina na enem od preteklih dogodkov), se morate kljub temu še vedno registrirati na spletu. Navodila za registracijo si lahko preberete tukaj, lahko pa se tudi obrnete na službo za pomoč uporabnikom.

NOVOSTI NA LETOŠNJEM EVROPSKEM SREČANJU:
Na letošnjem evropskem srečanju vam bomo predstavili nove izdelke in orodja v prenovljenem formatu samega programa: za razliko od preteklih srečanj, kjer ste lahko prisluhnili štirim sklopom predavanj, smo sedaj celotno dogajanje združili v samo tri sklope zgoščenih predavanj, da boste imeli več časa za sestanke s svojim downlinom in uplinom. Za več informacij o samem programu, lokaciji in prenočiščih v Barceloni kliknite tukaj.

POMEMBNO: 
Vsi registrirani udeleženci srečanja se boste letos prijavili na samem dogodku s črtno ali QR kodo, ki ste jo/boste prejeli po elektronski pošti od Eventbrita, preko katerega prodajamo vstopnice za svoje dogodke. Zato vas naprošamo, da se na prijavnem pultu zglasite z natisnjeno Eventbrite vstopnico ali QR kodo na svojem mobilnem telefonu, da jo lahko poskeniramo. Za kakršna koli vprašanja v zvezi s tem vam je na voljo klicni center za pomoč uporabnikom.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam