Prelomna odkritja Centra Hughes glede ProArgi-9+


Potem, ko so znanstveniki, ki so zaposleni v Centru za raziskave in inovacije Hughes, prišli do več neverjetnih odkritij o formulaciji Synergyjevega izdelka ProArgi-9+ in pokazali, da ProArgi-9+ uspeva, kar L-argininu samemu po sebi ne, je Nature's Sunshine v ZDA vložil začasni patentni zahtevek, da bodo Synergyju zagotovo ostale ekskluzivne pravice za to ikonsko formulacijo.

Čeprav podrobnosti patentnega zahtevka še niso objavljene, nam je vodja znanstvenega oddelka pri Nature's Sunshine, dr. Matthew Tripp, nekoliko orisal, kaj dejansko so odkrili.

Dr. Tripp je pojasnil: »Številne študije so pokazale, kako koristen je L-arginin za srce in ožilje. Vendar pa so naše preliminarne in vitro študije in študije na ljudeh pokazale, da edinstvena kombinacija sestavin v formulaciji ProArgi-9+ v več pogledih krepi učinke L-arginina v telesu.«

Prva študija

Telo pretvarja aminokislino L-arginin v dušikov oksid, ki podpira zdrav krvni obtok, srce in ožilje.  Čeprav lahko L-arginin že sam od sebe poveča raven nadomestnega kazalnika učinka (surrogate marker) salivarnega dušikovega oksida, se to odvija postopoma. Ko smo pri Nature's Sunshine preizkušali ProArgi-9+, smo ugotovili, da njegova formulacija močno in hitro poveča raven dušikovega oksida v telesu.

Izsledki te študije so pomembni zato, ker druge študije kažejo, da lahko staranje in slaba prehrana negativno vplivata na učinkovitost delovanja presnovnih organov v telesu, ki so zadolženi za nastajanje dušikovega oksida. Zdrava raven dušikovega oksida v telesu je pomembna za ustrezno vazodilatacijo (širjenje žil), krvni tlak in delovanje mišic, srca ter osrednjega živčevja*.

Druga študija

Prejšnje študije so pokazale, da L-arginin kot tak ne vpliva kaj prida na mieloperoksidazo, t.j. encim, ki zavira nastajanje dušikovega oksida. Pokazale so tudi, da L-arginin nima velikega vpliva na zaviranje oksidacije LDL holesterola. V preliminarni študiji Centra Hughes pa smo odkrili, da edinstvena kombinacija sestavin ProArgi-9+ močno zavira delovanje mieloperoksidaze in pomaga zmanjšati oksidacijo LDL holesterola.

Predsednik Synergy WorldWide, Dan Norman, je povedal: »Prav teh prelomnih, pionirskih raziskav smo se nadejali, ko je Center Hughes februarja 2015 odprl svoja vrata. Zahvaljujoč dr. Trippu in njegovi ekipi resnično usposobljenih znanstvenikov lahko javno objavimo, kako lahko ProArgi-9+ dokazano vpliva na nešteto življenj po vsem vsetu. Gre za zares vznemirljivo novico, ki jo želimo podeliti z ljudmi po vsem svetu v upanju, da bomo tako pomagali več ljudem priti do optimalnega zdravja.«

Rezultati zgoraj omenjenih dveh študij kažejo, da edinstvene lastnosti ProArgi-9+ pozitivno vplivajo na zdravje srca in ožilja ter pomagajo pri nastajanju dušikovega oksida in zaviranju delovanja mieloperoksidaze. Izsledki potrjujejo uporabo ProArgi-9+ za optimalno zdravje srca.  

Center Hughes razkriva moč, ki jo premorejo Synergyjevi izdelki. Synergy WorldWide ima veliko srečo, da za njegovimi izdelki stoji ekipa vrhunskih in izkušenih znanstvenikov, ki skrbijo za tehtne raziskave, ki utrjujejo Synergyjevo poslanstvo, da pusti trajen pečat na zdravju ljudi po vsem svetu.

KLIKNITE TUKAJ za uradno izjavo za javnost.

* http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25883934

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam