PRISLUŽITE SI ELITE HONORS BONUS


Če se vam bonus v višini do 600 EUR zdi zanimiv, smo pri Synergy WorldWide pripravili promocijo, ki vam bo pisana na kožo. Z Elite Honors bonusom vas bomo še dodatno nagradili za gradnjo posla v novembru in decembru. In kako si ga lahko prislužite?

Prvih 300 EUR si prislužite tako, da: 
  1. postanete Elite Honors Qualified in 
  2. sponzorirate 3 nove partnerje z aktivacijskim naročilom v višini najmanj 200 CV 
Lahko pa prisluženi bonus podvojite! Drugih 300 EUR si prislužite tako, da: 
  1. postanete Elite Honors Qualified in 
  2. sponzorirate poleg prvotnih 3 še 3 nove partnerje (torej skupaj 6 novih partnerjev) z aktivacijskim naročilom v višini najmanj 200 CV. 
Nekateri si boste celotni bonus prislužili že do konca novembra! Morda potrebujete več časa? Ni problema. Tri ali šest novih partnerjev lahko sponzorirate vse do konca decembra, vendar ne pozabite, da morate biti v istem mesecu, ko jih boste vpisali, tudi Elite Honors Qualified! V nadaljevanju si lahko preberete nekaj primerov.

Ne pozabite, da se ta promocija zaključi s koncem leta 2017, zato ga zaključite s še močnejšim poslom in še nekaj dodatnega zaslužka!

Za več informacij o tem, kako postati Elite Honors Qualified, kliknite tukaj. Za več informacij o tej promociji nas kontaktirajte še danes.

PRIMERI
1. primer
Janez postane novembra Elite Honors Qualified in sponzorira 3 nove partnerje z aktivacijskim naročilom v višini najmanj 200 CV.  Zato se je kvalificiral za Elite Honors bonus v višini 300 EUR, ki ga bo prejel v decembru skupaj s provizijami za november.

Janez tudi decembra sponzorira 3 nove partnerje z aktivacijskim naročilom v višini najmanj 200 CV. Ker je poleg tega v istem mesecu še Elite Honors Qualified, si prisluži še dodatni Elite Honors bonus v višini 300 EUR, ki ga bo prejel v januarju skupaj s provizijami za december.

2. primer
Marko je novembra in decembra Elite Honors Qualified. V novembru sponzorira 2 nova partnerja in v decembru 4 nove partnerje z aktivacijskim naročilom v višini najmanj 200 CV. Ker je Marko v kvalifikacijskem obdobju sponzoriral skupaj 6 novih partnerjev in ker je bil tudi v obeh mesecih Elite Honors Qualified, izpolnjuje pogoje za prejem največjega možnega Elite Honors bonusa v višini 600 EUR.

3. primer
Sara v novembru ni Elite Honors Qualified, zato v tem mesecu ne izpolnjuje pogojev za Elite Honors bonus ne glede na število novih partnerjev, ki jih sponzorira v istem mesecu. Decembra pa postane Elite Honors Qualified in sponzorira 4 nove partnerje z aktivacijskim naročilom v višini najmanj 200 CV. Sara tako izpolnjuje pogoje za prejem Elite Honors bonusa v višini 300 EUR, ki ga bo prejela v januarju skupaj s provizijami za december.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam