Nova spletna stran družbe je že na voljo!


Z velikim veseljem naznanjamo, da je naša NOVA spletna stran, na katero ste že dolgo nestrpno čakali, končno na voljo na new.synergyworldwide.com. Komaj čakamo, da vam pokažemo, kaj smo ustvarili za vas, in da skupaj obeležimo ta veličastni mejnik.


Uživajte v raziskovanju nove digitalne podobe Synergy WorldWide, novih slik, zavihkov in prednosti, ki jih je praktično nešteto.

Nov in sodobnejši videz
Na novi spletni strani vas čakajo nove vsebine, oblikovne rešitve, sporočilo elitnega zdravja in popolnoma prenovljena predstavitev naše blagovne znamke. Klikajte med posameznimi zavihki, ki vam bodo do potankosti predstavili, v katerem grmu tiči Synergyjev zajec.

Enotna uporabniška izkušnja
Prvič v zgodovini družbi smo spletno trgovino, spletno pisarno Pulse in vpisovanje novih partnerjev ter strank združili pod eno streho. Vse skupaj je združeno na naši novi spletni strani.

Vpis
Pred tem ste morali za vpis novega partnerja ali stranke opraviti najmanj 10 korakov. Sedaj se je število korakov razpolovilo. Partnerji v nekaterih državah se boste razveselili tudi možnosti za elektronski podpis, kar pomeni, da nam ne bo treba več pošiljati izpolnjene prijavnice.

Nakupovanje in oddaja naročil
Tudi postopek nakupovanja smo močno poenostavili! Z lahkoto boste prehajali med posameznimi izdelki in kategorijami izdelkov, da o hitrejši in preprostejši oddaji naročil niti ne izgubljamo besed!

Spletna pisarna Pulse
Morda se vam bo zdela nova spletna pisarna Pulse za naše partnerje kot z drugega planeta, vendar je vsakršna skrb odveč. Že ob prvem obisku boste lažje prehajali med posameznimi zavihki kot v obstoječem Pulsu. Odslej vam bodo na voljo nov zavihek ‘Moj downline’, nadzorna plošča, seznami vaših ključnih vodij in ključni vodstveni kazalniki, poročila v novi vizualni preobleki ter še marsikaj drugega.
Prijava v Pulse z naslovom elektronske pošte ali profili na socialnih omrežjih
Že komaj čakate, da se prijavite v novi Pulse? Tako je tudi prav! V novi spletni pisarni so dodane nove priročne varnostne funkcije. Odslej se boste lahko prijavili z naslovom elektronske pošte ali profili na socialnih omrežjih. Poleg tega vam v primeru, da boste izgubili geslo, ne bo več treba zaprositi svojega predstavnika v centru za pomoč uporabnikom, naj vam ga ročno ponastavi, ampak boste lahko vse uredili kar sami.

Pomembno: Obstoječi partnerji in stranke boste morali nastaviti nove prijavne podatke. Uporabite svoj naslov elektronske pošte in opravite nekaj preprostih korakov, s katerimi bomo preverili vašo identiteto. Če potrebujete dodatno pomoč, odprite priročni vodnik s klikom tukaj.

Seznam ključnih vodij
Seznam ključnih vodij je nova funkcija, ki jo boste našli na nadzorni plošči svoje spletne pisarne. Na seznamu boste lahko sledili aktivnostim svojega downlina in tako lahko bolje pomagali partnerjem do uspešnega posla.

Poročila
V novem Pulsu boste našli tudi številna dinamična poročila, ki vam bodo pomagala bolj učinkovito upravljati svoj račun in downline. Od »Sledilnega sistema rasti posla« do »Sledilnega sistema volumna vašega downlina« – na voljo vam bodo vsi statistični podatki, ki jih boste potrebovali.

Osebne spletne strani
Sedaj se poleg spletne strani družbe pojavlja še novo okno priložnosti, saj bo imel vsak partner na voljo brezplačno osebno spletno stran, ki bo povezana z njegovim poslom! Na vašo ID številko se bodo beležili vsi vpisi in transakcije, ki se bodo izvedli preko nje. Vsak od vas bo imel svojo osebno spletno stran z osebno povezavo po naslednjem vzorcu: »ID številka.synergyworldwide.com«

Za podatke o svoji osebni spletni strani glej zavihek »Moj Synergy« v novem Pulsu.


Vemo, da bo trajalo nekaj časa, da se boste navadili na vse spremembe in na novo spletno stran, zato smo sklenili, da vam do konca leta omogočimo vzporedni dostop do stare spletne strani, ki jo že dobro poznate in jo imate radi. Seveda smo prepričani, da vam bo nova spletna stran sčasoma prirasla k srcu in da boste s pogledom uprti samo še v prihodnost!


CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam