Uspešna turneja ustanovitelja družbe!

 Zadnji teden v novembru so se čudoviti moški in ženske udeležili navdihujoče turneje ustanovitelja naše družbe, Dana Higginsona. Partnerji in drugi gostje so prečesali Evropo, da bi se lahko v živo srečali z njim v Veliki Britaniji, Nemčiji, Avstriji, na Finskem in Norveškem ter v Italiji, in prisluhnili njegovi viziji za prihodnost Synergy WorldWide.

Na vseh dogodkih so poleg našega ustanovitelja spregovorili tudi naši odlični vodje in drugi govorci, ki so ljudem svetovali, kako zgraditi uspešen posel, jim zaupali svojo vizijo za prihodnost in obiskovalcem pomagali ugotoviti, kako lahko pozitivno vplivajo na razvoj naših tržišč. Podpredsednik družbe za Evropo, Carmelo D'Anzi, je bil navdušen nad visoko udeležbo na vseh dogodkih in se iskreno zahvaljuje vsem partnerjem in vodjem, ki so se jih udeležili.

»Za sabo imamo res izjemno turnejo. Rad bi se zahvalil vsem našim vodjem v Londonu, Oslu, Helsinkih, Nürnbergu, Italiji in Bad Waltersdorfu, in vsem, ki so na srečanja pripotovali iz drugih držav. Iskrena hvala za izjemno izkušnjo. Seveda pa ne smem pozabiti na Dana Higginsona, kateremu se moram zahvaliti za vizijo za Synergy WorldWide, ki jo je na turneji predstavil vsem vam. Upam, da ste vsi, ki ste bili z nami, odnesli kakšno pomembno informacijo s seboj domov, da vam bo spremenila posel in življenje na bolje ter nam pomagala pustiti velik pečat širom stare celine. Delovati je treba zdaj!«

Dan Higginson je prepričan, da je uspešna turneja znamenje svetle prihodnosti za našo družbo, in bo zato dal vse od sebe, da bo leto 2018 šlo v zgodovinske anale.

»Vedno znova se rad srečujem iz oči v oči z našimi partnerji, saj so to ljudje, ki namenjajo svoj čas širjenju našega sporočila elitnega zdravja (Elite Health) po vsem svetu. Turneja je bila zelo uspešna in ponosen sem na vizijo za prihodnost Synergy WorldWide, na kateri je bil glavni poudarek na vseh srečanjih. Synergy je do tega trenutka zabeležil zavidanja vredno rast v letu 2017 in glede na načrte za leto 2018 bi dal roko v ogenj, da se bo trend nadaljeval.«

Iskrena hvala vsem našim zavzetim in predanim partnerjem ter drugim obiskovalcem, ki ste bili na turneji z nami. Upamo, da ste prejeli veliko dragocenih informacij. Ves čas spremljajte objave na blogu in bodite na tekočem s prihajajočimi dogodki ter promocijami v bližnji prihodnosti in tekom naslednjega leta!

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam