SLOVENSKI KICKOFF OB ZAČETKU LETA 2018


Synergy WorldWide se z novimi izdelki, promocijami in orodji že z polno paro pripravlja na najboljše in prelomno leto v zgodovini družbe, začetek katerega bomo v Sloveniji obeležili na januarskem Kick-Off dogodku.

INFORMACIJE O DOGODKU
Datum: petek, 12. januarja 2018
Ura: od 18 do 21.30h
Kraj: Hotel Stil, Litijska cesta 188, 1261 Ljubljana-Dobrunje

Toplo vabljeni v našo družbo na dogodku, na katerem vam bo spregovoril poseben gost, Presidential Executive, Paul Blad, ki resnično ve, kako v polnosti izkoristiti vse, kar se sedaj dogaja z našo družbo. Prisluhnite mu in se učite iz njegovih izkušenj, s katerimi vam želi pomagati do hitrejše rasti posla ter dohodka.

Poleg Paula vam bo spregovoril podpredsednik družbe za Evropo, Carmelo D'Anzi, ki bo prisotnim predstavil najnovejše informacije in načrte za evropsko tržišče, veselite pa se lahko tudi regijske direktorice za Slovenijo, Adele Pastore, ki se bo pomudila pri novih promocijah, bonusih in poti do uspeha ter odličnih novih prodajnih orodjih.

Pripeljite svoj tim in druge goste na dogodek, na katerem boste izvedeli, zakaj je leto 2018 kot naročeno za sodelovanje s Synergy WorldWide in ustvarjanje dodatnega pasivnega dohodka, ki vam bo pomagal seči do zvezd in onkraj.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam