POVZETEK DOGAJANJA NA NEDAVNIH KICK-OFF DOGODKIH


Januar je vzel slovo, številnim partnerjem in novim prijateljem Synergy WorldWide širom Evrope pa so se globoko vtisnili v spomin številni uspešni Kick-Off dogodki.

V zadnjih štirih tednih se je več skupin zagnanih ljudi, ki dajejo elitno zdravje (Elite Health) na prvo mesto, zbralo na različnih krajih, da bi zakorakali v leto 2018 z novim fokusom in navdušenjem, od katerih je na vseh dogodkih pokalo po šivih.

Na vseh Kick-Off dogodkih, s katerimi smo s smelim korakom stopili v novo leto, smo lansirali in pojasnili nove promocije, kot je Title Plus. Predstavljena je bila nova pot do uspeha. Udeleženci vseh dogodkov so bili deležni usposabljanj, se podučili o izdelkih, stare sablje so se ponovno sešle in nova prijateljstva so se stkala.

Poleg tega smo izrekli tudi priznanja številnim partnerjem za njihove nedavne dosežke v njihovem Synergy poslu. Na nekaterih tržiščih so posebej izpostavili kvalifikante za Success Retreat, 12-kratne kvalifikante za Elite Honors v lanskem letu in partnerje, ki so napredovali v stopnji.  Iskrene čestitke vsem našim pridnim partnerjem po Evropi!

Na številnih tržiščih je bil dogodek v osnovi namenjen potencialnim partnerjem. Gostje so bili deležni usposabljanj kakovosti, ki jim ni para, in se podučili o učinkovitosti naših produktnih linij, kot sta Purify in Trulūm.

Prenekateri vodja je odpotoval v drugo državo, v kateri je priskočil na pomoč domačim vodjem in pomagal razplamteti navdušenje za leto, ki je pred nami. Nekateri so celo preleteli ocean, vključno s Presidential Executive, Paulom Bladom in Rudyjem Pedrozo.  Iskrena hvala vsem našim vodjem po vsej Evropi za vaš čas, predanost, pripravo in edinstveni prispevek v mozaik naše družbe. Predvsem pa velja zahvala vsem, ki ste se nam pridružili na katerem od Kick-Off dogodkov. Nadejamo se, da so vas spodbudili k temu, da boste leta 2018 dali vse od sebe in pomagali še več ljudem udejanjiti potenciale, ki samo čakajo, da privrejo na plan.

BACK TO BASICS 2018
Se že veselimo ponovnega snidenja v Jesolu marca drugo leto. Že sedaj si zabeležite zgornje datume v koledarju, se vrnite nazaj k osnovam in zgradite posel, s katerim boste segli bližje zvezdam!

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam