Pripravite se na prehod na novo spletno stran z 20. februarjem!


Naša prisotnost na spletu se je prelevila iz dobre v odlično. Obstoječo (staro) spletno stran boste lahko tako uporabljali le še do vključno 20. februarja, kar pomeni, da bodo vse informacije o Synergyju z 20. februarjem na voljo na bistveno izboljšani, res izjemni novi spletni strani.

Če tega še niste storili, si jo dodobra oglejte! Navdušeni boste nad številnimi izboljšavami, s katerimi smo vam poenostavili vaš posel, nakupovanje, pošiljanje sporočil družbi in še marsikaj drugega.

POMEMBNO OBVESTILO: OBSTOJEČI PARTNERJI MORATE POVEZATI SVOJ UPORABNIŠKI RAČUN S SVOJO ELEKTRONSKO POŠTO 
Po novem letu boste lahko gradili posel le, če boste povezali svoj uporabniški račun s svojo elektronsko pošto na novi spletni strani. Postopek je preprost in hiter.

Da bi vam olajšali prehod na novo spletno stran, smo vam pripravili dokument, v katerem so predstavljeni vsi potrebni koraki za povezavo vašega uporabniškega računa z vašim naslovom elektronske pošte na novi spletni strani.


Če imate kljub temu še kakšno vprašanje in potrebujete pomoč, se obrnite na našo službo za pomoč uporabnikom.

20. februar 2018 predstavlja pomemben dan za Synergy WorldWide in partnerje po vsem svetu. Številni novi viri in poenostavljeni postopki vam bodo v vseh pogledih olajšali gradnjo posla. Veselite se že prihodnosti, polne potencialov, začenši z našo novo spletno stranjo!

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam