Najuspešnejši vodje so se zbrali na Legacy Retreatu na Fidžiju
Letošnji Legacy Retreat je bil navdihujoč in živahen! Naši najuspešnejši vodje so se zbrali na Fidžiju, kjer so obeležili svoje uspehe in se zasluženo razvajali. Tropski paradiž je bil za letošnji Legacy Retreat s svojimi nedotaknjenimi plažami, razkošnimi sobami, prijaznimi domačimi, edinstvenimi kulturami in enkratnimi dejavnostmi kot naročen in ga udeleženci zlepa ne bodo pozabili.

Kvalifikanti so po topli dobrodošlici na otoku, skupaj z obrednim bobnanjem in ogrlicami iz školjk, izbirali med najrazličnejšimi vnaprej načrtovanimi dejavnostmi, ki so dale piko na i vsem dogodivščinam. Nekateri so celo »pobegnili« na zaseben otok, se potapljali v družbi prijaznih morskih psov in preprosto uživali. Marsikdo se je odločil za rafting po brzicah na zgornjem delu reke Navua v osrčju deževnega gozda in v družbi slapov. Nekateri so se sproščali v termah, spet drugi so odigrali zahtevno igro golfa na golf igrišču ob morju našega hotela, s katerega so se golfisti naužili dih jemajočih razgledov na obalo.

V spomin se nam bo vtisnil še zlasti tretji dan. Naši vodje se oblekli v modre majice z napisom »Leave a Legacy« (Pusti pečat) in kot prostovoljci prepleskali bližnjo šolo. Poleg tega pa so se še igrali z učenci in tako stkali še tesnejše vezi z domačini. Res smo uživali ob pogledu na naše vodje, ki so čisto konkretno puščali pečat. Ponosni smo na njihovo prijaznost, služenje domačinom in vračanje družbi. Naši vodje so na Fidžiju pustili pečat, ki se ga bodo tamkajšnji prebivalci še dolgo spominjali.Zahvaljujoč izjemnim vodjem, ki so se kvalificirali za Legacy Retreat in se ga udeležili, je bil celoten oddih izjemen uspeh. Veselimo se že številnih novih dragocenih partnerjev kvalifikantov na naslednjem oddihu, na katerem boste imeli veliko priložnosti, da pustite pečat, in potujete po svetu obenem.

Kliknite tukaj za več informacij, kako se kvalificirati za naslednji Legacy Retreat v čudovitem Londonu, v katerem vas bomo nosili po rokah kot prave plemiče in kjer boste uživali tako v mestu kot podeželju najbolj slavnega dela Anglije.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam