NE ZAMUDITE NIŽJE PRIJAVNINE ZA EVROPSKO SREČANJE!


Letošnje evropsko srečanje, na katerem se bomo ukvarjali s tem, kako lahko POVZDIGNEMO svoje zdravje, posel in drug drugega, se že močno bliža. Ne pozabite, da se lahko nanj po nižji ceni prijavite samo še do konca junija! Ne čakajte na višjo prijavnino, ampak si vstopnico kupite že zdaj!

Če se boste prijavili danes, boste lahko prihranili še več. Ob prijavi vpišite promocijsko kodo in si prislužite še dodatni popust v višini 15 eur na že tako nizko ceno za zgodnje prijave:

"ELEVATENOW"

Pa bo veljal samo za prvih 100 oseb, ki jo bodo uporabile, in le do konca junija! Bi radi prijavili še kakšnega gosta ali prijatelja? Ne zamudite te posebne promocije!


Vsako leto se veselimo udeležbe na evropskem srečanju, na katerem prepoznavamo svoje potenciale, pogledamo svoj posel z višjega zornega kota in si še bolj prizadevamo doseči najvišjo stopnjo dobrega počutja: Elite Health (elitno zdravje). Ne zamudite priložnosti za učenje od naših najuspešnejših partnerjev in graditeljev posla ter se ponovno prepričajte, zakaj Synergy WorldWide ni para.

Za več informacij o letošnjem evropskem srečanju kliknite tukaj.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam