Success Retreat 2018, FormenteraNa nedavnem Success Retreatu na španskem otoku Formentera je kar pokalo od energije. Kvalifikanti so se naužili hrane, plesa, ekskurzij in druženja na snežno belih plažah, v kristalno čisti vodi in slikoviti pokrajini.

Seveda pa se niso nastavljali samo sončnim žarkom in se zabavali, ampak so se tudi pogovarjali o tem, kako pomagati svojim timom po celotni Evropi do še večjih uspehov. Drug drugega so motivirali in spodbujali ter se od drug drugega učili. Ob odhodu z oddiha pa so se z navdušenjem ozirali v prihodnost.

Med odmori so številni udeleženci oddiha aktivno delili svoja doživetja s Formentere s svojim timom, pošiljali videoposnetke in druga sporočila, s katerimi so želeli spodbuditi še druge, da bi se kvalificirali za naslednji dogodek. Komaj že čakamo tudi Leadership Retreat v letu 2019! Več podrobnosti vam sporočimo kmalu, zato spremljajte blog, da boste ves čas na tekočem!

Iskrena hvala vsem kvalifikantom nedavnega Success Retreata, zaradi katerega je, kot že ime pove (Oddih uspeha) uspel na celi črti!


CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam