Odslej lahko spremenite spletni naslov (URL) svoje osebne spletne strani

Sedaj lahko lažje kot kdaj koli prej predstavite svoj Synergy posel drugim ljudem s spletnim naslovom svoje osebne spletne strani, ki si ga lahko prilagodite po svojih željah.

Vsak partner ima svojo osebno spletno stran, ki je videti in deluje podobno kot spletna stran družbe, vendar se od nje razlikuje po nadvse pomembni podrobnosti: je popolnoma vaša! Kadar vaše stranke preko nje kupijo naše izdelke, se ustrezna količina CV-jev pripiše vam.

Doslej ste lahko uporabljali le spletni naslov, ki je vseboval vašo ID številko. Odslej pa si ga boste lahko prilagodili po svojih željah.

Primer: Če vam je ime Janez Novak in je vaša ID številka 12345, ste doslej lahko uporabljali samo »12345.synergyworldwide.com«. Sedaj pa lahko spletni naslov ustrezno spremenite po svojih željah in usmerite svoje stranke ter potencialne stranke na npr. »JanezNovakzdravje.synergyworldwide.com«.

Spletni naslov svoje osebne spletne strani lahko prilagodite tako, da si ga bodo ljudje lažje zapomnili oziroma da se bo bolj navezoval na vaš posel ali na vas osebno. Prijavite se v svoj uporabniški račun in si še danes prilagodite spletni naslov svoje osebne spletne strani.


Spletni naslovi (URL) osebnih spletnih strani so lahko naslednjih oblik:

  • novspletninaslov.synergyworldwide.com
    ALI
  • www.synergyworldwide.com/s/novspletninaslov
    IN
  • IDštevilkapartnerja.synergyworldwide.com*

Omejitve:

1. Spletni naslovi ne smejo vsebovati vulgarnih in žaljivih besed.**
2. Spletni naslovi ne smejo vsebovati imen Synergyjevih izdelkov (kot so ProArgi-9+, e9, Trulūm).**
3. Spletni naslovi ne smejo omenjati različnih bolezni in poškodb (npr. sladkorne bolezni, visokega krvnega tlaka itd.).**
4. Spletni naslovi ne smejo vsebovati nedovoljenih trditev o obljubljenem zaslužku.**

Spletni naslov svoje osebne spletne strani lahko spremenite že danes. In potem ga pošljite ljudem! Za navodila, kako prilagoditi spletni naslov, kliknite tukaj.

Opomba: Kar brez skrbi! Če boste spremenili spletni naslov svoje osebne spletne strani, lahko vse vaše stranke, ki rade kupujejo preko vaše osebne spletne strani, ki vsebuje vašo ID številko, še naprej uporabljajo isto spletno stran ne glede na spremembo, torej bo do vaše spletne strani še vedno mogoče dostopati preko spletnega naslova z vašo ID številko.

*Tudi če boste spremenili spletni naslov svoje osebne strani, bo spletni naslov z vašo ID številko še vedno dostopen.
**Če bo naš oddelek za ravnanje v skladu s predpisi ugotovil, da je vaš spletni naslov preveč podoben spletnemu naslovu drugega partnerja ali da kakor koli negativno vpliva na ugled naše družbe, vas bomo zaprosili, da ga ustrezno spremenite. Synergy WorldWide si pridržuje pravico do zavrnitve spletnih naslovov, ki so po mnenju družbe žaljivi ali kako drugače negativno vplivajo na njen ugled. .

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam