Zadnji dan za spletno prijavo na evropsko srečanje: 31. avgust


Toplo vabljeni na letošnje evropsko srečanje, ki se bo odvijalo med 4. in 6. oktobrom v Torinu. Izognite se višji prijavnini na kraju dogodka in se do najkasneje 31. avgusta nanj prijavite preko spleta!

Časovni razpored prijav
Redna cena od 1. julija do 31. avgust €129
Novi partnerji* od 1. julija do 31. avgust €99
Prijava na kraju dogodka od 4. do 6. oktobra €149


Cena je na osebo in vključuje vstop na vse dogodke v okviru srečanja. Stroški nastanitve in prevoza niso vključeni. *Novi partnerji, ki se želite prijaviti na evropsko srečanje po posebni zgoraj navedeni ceni, se morate prijaviti v roku 30 dni od vpisa pri službi za pomoč uporabnikom.

Želimo, da se že sedaj veselite svojega izleta v Torino. V ta namen je Synergy WorldWide zagotovil nižje cene za udeležence letošnjega srečanja v nekaterih najboljših hotelih v bližini dvorane, v kateri se bomo družili, Centro Congressi Lingotto. Za več informacij o nižjih cenah in druga vprašanja glede nastanitve glej.

Vsako leto se veselimo udeležbe na evropskem srečanju, na katerem prepoznavamo svoje potenciale, pogledamo svoj posel z višjega zornega kota in si še bolj prizadevamo doseči najvišjo stopnjo dobrega počutja: Elite Health (elitno zdravje). Ne zamudite priložnosti za učenje od naših najuspešnejših partnerjev in graditeljev posla ter se ponovno prepričajte, zakaj Synergy WorldWide ni para.


Označite si dogodek na koledarju in se nanj pripravite že danes! Se že veselimo snidenja v Torinu!

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam