Dobitniki nagrad Legacy za leto 2018

Vsako leto se naši partnerji predlagajo za nadvse ugledne nagrade Legacy, ki jih Synergy podeli na evropskih srečanjih. Letos smo več izjemnim partnerjem podelili nagrado »Upanje Synergyja Willa Martina« in »Fundacijo odličnosti«.

Vsem spodaj naštetim partnerjem se želimo zahvaliti za navdihujočo zgodbo, predanost in timsko delo, s katerimi so si prislužili prestižne nagrade. Po vaši zaslugi je Synergy v Evropi boljši.

Nagrada »Upanje Synergyja Willa Martina«

Nagrada se podeljuje partnerjem z edinstveno in navdihujočo zgodbo, povezano z našimi izdelki, poslom ali zdravjem, v spomin na našega prvega Presidential Executive v Evropi, Williama Martina .

Alessandro Calli, Italija

Alessandro Calli je zagrizen partner, ki se je pred kratkim pridružil našim vrstam, a po zaslugi svoje močne delovne etike že žanje velike sadove uspeha.

»Alessandro Calli nas bo vse presenetil. S svojo pozitivno naravnanostjo bo segel naravnost do zvezd.« - Adele Pastore, regijska direktorica za Italijo, Španijo in Slovenijo

Dragica Likar, Slovenija

Dragica Likar je z nami že od samega odprtja slovenskega trga. Iz dneva v dan ljubeče skrbi za svojo rastočo organizacijo. Z neverjetno lahkoto izkoristi vse promocije družbe in z užitkom predstavlja elitno zdravje, kamorkoli jo pelje pot.

»Dragica Likar je zelo aktivna v svojem poslu. Res odlično dela s svojimi sosedi, prijatelji in timom. V veliko veselje nam je, da zastopa barve Synergy WorldWide.« - Adele Pastore, regijska direktorica za Italijo, Španijo in Slovenijo

Päivi in Kimmo Kangas, Finska

Päivi in Kimmo Kangas sta odličen primer partnerjev, ki pomagajo in služijo. Njun zgled se duplicira po celotni organizaciji. Njun tim je kot ena velika družina. Skupaj potujejo na naše sestanke in dogodke ter se zelo zabavajo.

»Päivi in Kimmo sta zelo skromna, obenem pa imata vse potrebne veščine za uspešen posel, v okviru katerega bosta več tisoč ljudem pomagala izboljšati zdravje in finančno stanje. Sta zelo predan par. Z vsemi izzivi se soočita iz oči v oči, brez oklevanja. Vedno sta na čelu karavane!« - Rob Lord, regijski direktor za Severno Evropo

Petra Rinkel, Nemčija


Petra Rinkel se zaveda, da je okno priložnosti v Nemčiji na stežaj odprto. Z uspehi, ki jih niza v Synergy WorldWide, navdihuje druge partnerje tako v domovini kot drugod po Evropi.

»Odkar sem se pred nekaj meseci pridružil Synergy WorldWide, mi je v veliko veselje sodelovati s predanimi partnerji v Srednji Evropi, odličen primer katerega je Petra Rinkel, ki je s pomočjo preprostih elementov (ljubezni, zaupanja in skrbi) postavila močno in zvesto bazo uporabnikov. Petra je močna vodja, ki je povsem predana svojemu delu in vsakodnevnim obveznostim. Verjamem, da nagrada ‘Upanje Synergyja’ na letošnjem evropskem srečanju ne bi mogla iti v boljše roke.« - Marcin Jez, regijski direktor za Srednjo Evropo

Nagrada »Fundacija odličnosti«

Fundacija odličnosti je nagrada, ki se podeljuje partnerjem, ki so s svojim poslom neverjetno veliko prispevali k Synergy WorldWide. Tisti, ki prejmejo to prestižno priznanje, dajejo v svojem poslu vse od sebe in so se izkazali za odlične vodje na svojem tržišču.

Emeka in Prisca Okakpu, Irska

Emeka in Prisca sta izjemen par, ki skupaj gradi posel. Večino mesecev v letošnjem letu sta se zavihtela na prvo mesto partnerjev z največ novimi sledilnimi centri in z največ partnerji, ki so napredovali v stopnji. Prislužila sta si veliko točk v promociji Torino Magica in ves čas gradita na vsem, kar ju dela močna.

»Kljub temu, da imata ogromno dela s svojimi štirimi otroki, sta popolnoma predana Synergy WorldWide in se ponašata z neverjetnim ‘zakaj’-em. V svojih veščinah se dopolnjujeta kot rit in srajca in navdihujeta tako svoj downline kot upline. S svojo delovno etiko sta zgled za vsakogar. Sta v čast tako svoji družini kot državi!« - Rob Lord, regijski direktor za Severno Evropo

Luigino Iobbi, Italija


Team Manager Luigino Iobbi neumorno dela v osrčju južne Italije. Ima veliko organizacijo v Nemčiji in kani eksponentno graditi svoj posel.

»Luigino Iobbi svoj posel jemlje zelo resno, ne pristaja na povprečnost in si vedno prizadeva za odličnost.« - Adele Pastore, regijska direktorica za Italijo, Španijo in Slovenijo

Za seznam vseh fotografij z nedavnega evropskega srečanja kliknite tukaj.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam