Program Elite Honors v letu 2019: 6-kratni kvalifikanti

Synergy z veseljem predstavlja EH kvalifikante v letu 2019! Vsi spodaj našteti evropski partnerji ste od januarja do vključno junija letos vsak mesec ustvarili najmanj 600 CV volumna na prvem sledilnem centru (TC1), obenem pa še aktivirali najmanj enega novega partnerja z aktivacijskim naročilom v višini najmanj 200 CV.

Skupaj čestitajmo vsem, ki vam je to uspelo. Zahvaljujejo se vam za delovanje v skladu s programom, s čimer širite glas o elitnem zdravju (Elite Health) v sleherni kotiček sveta:

Austria

Ana Vajda-Friess
Rudolf Zinke

Germany

Petra Rinkel

Slovenia

Martina Kodrun S.P. Stipko

U.K.

Rachael Dobson

Poleg šestkratnih kvalifikantov navajamo tudi trikratne kvalifikante. Iskrene čestitke tudi njim, seveda pa čestitamo tudi vsem, ki jim je ta dosežek uspel v marcu:

Austria

Siegfried Feitl

Denmark

Flemming Hammer Broetker

Finland

Eric Ja Kati Gammals
Eija Ja Pekka Hänninen
Leila Ja Jorma Piilonen

Germany

Vital Power Herrmann
Guenter Simon

Italy

Andreina Ellena
Silvia Bolognese

Poland

Synergy Club
Jacek & Marta Cieślik

U.K.

Caroline Gillam
Julia Riewald
Madeleine Rothschild
Trisha Quinn
Paula Ross
Sally Fryer

PRIDRUŽITE SE NAM NA LEADERSHIP RETREATU V LETU 2020 V TURČIJI

Vabimo vas, da naslednje leto uživate skupaj s Synergyjem v turškem Bodrumu. Poglejte si posodobljene kvalifikacijske pogoje, ki vam bodo pomagali doseči nove višave uspeha. Za kvalifikacijske pogoje za Leadership glej tukaj.

In ne pozabite: odebelite si denarnico z napredovanjem na stopnjo Bronze, Silver in/ali Gold. Kar takoj zdaj zavihajte rokave! Za več informacij o novem bonusu kliknite tukaj.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam