Reaktivirajte se z zastonj poštnino

Zakorakali smo v zimsko sezono in z veliko hitrostjo se bližamo koncu izjemno uspešnega leta. Bodite del naše ekipe, ko obeležujemo 20. obletnico in hkrati naše najuspešnejše leto doslej! Izkoristite našo posebno promocijo, da bo letošnji december nekaj res posebnega.

Pri Synergyju smo veseli, da lahko z vami delimo podrobnosti te ponudbe za reaktivacijo! Velja za vse evropske trge in do konca letošnjega leta. Neaktivni člani, ki vam je status prešel v registriranega kupca, se lahko zdaj reaktivirate v status člana, če opravite naročilo s toliko CV-ji, kolikor je potrebno za vaš trg.*

Reaktivirajte se že danes in nagrajeni boste z zastonj poštnino!

Postopek poteka takole:

1. Uradno zaprosite za reaktivacijo svojega ID-ja tako, da napišete prošnjo na naš center za pomoč uporabnikom
2. V vašem imenu potem pošljemo prošnjo na naš oddelek za skladnost z zakonodajo.
3. Po odobritvi z njihove strani potem zaključite postopek reaktivacije tako, da izvedete “reaktivacijsko” naročilo s pomočjo našega centra za pomoč uporabnikom.

Protokol za spremembo statusa članov v uporabnike smo uvedli l. 2016 zaradi lažjega pregleda aktivnosti oz. neaktivnosti članov. Razvili smo ga z namenom, da aktivni člani lažje nadzorujejo, kdo v njihovi organizaciji potrebuje pomoč pri gradnji posla in kdo spodbudo za več aktivnosti. Za več informacij o tem protokolu kliknite tukaj.

Lahko pa kar kontaktirate naš center za pomoč uporabnikom in začnete postopek reaktivacije.

Pomembno: *Uporabniški račun člana, ki bo zaprosil za reaktivacijo, bo preverjen s strani našega oddelka za skladnost z zakonodajo. Račun je moral biti prvotno aktiviran z minimalnim naročilom in plačilom vpisnine. Računi, ki so bili izbrisani ali pa so že bili kdaj reaktivirani, te ponudbe ne morejo izkoristiti. Naročilo za reaktivacijo mora biti v višini minimalnega števila aktivacijskih CV-jev ali več glede na pogoje posameznega trga.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam