Customer Care Bonus (Bonus za skrb za stranke)

Svoje stranke imamo zares radi! To ve vsak naš partner. Leta 2020 bo Synergy WorldWide dodatno nagradil partnerje, ki se bodo trudili služiti zadovoljnim strankam v vsej Evropi.

Synergy bo vsak mesec seštel vse CV-je, ki bodo neposredno umeščeni na vaše osebne sledilne centre in bodo vključevali vaša osebna naročila, naročila vaših registriranih strank, lahko pa tudi naročila vaših uplinov, ki bodo umestili naročila na vaše sledilne centre, kar bomo imenovali »volumen uporabnikov«. Vaš bonus bo ob koncu vsakega četrtletja odvisen od stopnje bonusa, ki jo boste ohranili.


Stopnja bonusa
Volumen uporabnikov na mesec
Višina bonusa
Prva stopnja
600 – 1199 CV
100 EUR
Druga stopnja
1200 – 1799 CV
200 EUR
Tretja stopnja
1800 – 2999 CV
300 EUR
Četrta stopnja
3000+ CV
500 EUR

Ste pripravljeni zaslužiti bonus v višini 500 EUR ob koncu prvega četrtletja 2020? V januarju, februarju in marcu ustvarite volumen uporabnikov v višini najmanj 3000 CV. Tukaj je še nekaj primerov:

Če boste januarja ustvarili volumen uporabnikov v višini 800 CV (prva stopnja), februarja pa v višini 1200 CV (druga stopnja) in 1900 CV v marcu (tretja stopnja), si boste v prvem četrtletju prislužili bonus v višini 100 EUR (ki velja za prvo stopnjo). Vendar pa boste ustvarili potrebne predpogoje za višji bonus, ko se aprila začne drugo četrtletje.

Customer Care Bonus si lahko med letom prislužite največ štirikrat.

Nagrada za 2-kratni Customer Care Bonus:
Če si boste v dveh zaporednih četrtletjih prislužili Customer Care Bonus, boste prejeli komplet poslovnih materialov Synergy WorldWide v vrednosti več kot 50 evrov, ki vsebuje reklamne artikle in prodajna orodja blagovne znamke Synergy WorldWide. Ta komplet si boste prislužili poleg bonusov za skrb za stranke, ki si ju boste prislužili v obeh četrtletjih.

Nagrada za 3-kratni Customer Care Bonus:
Če si boste v treh zaporednih četrtletjih prislužili Customer Care Bonus, boste prejeli nadgrajeni komplet poslovnih materialov Synergy WorldWide v vrednosti več kot 100 evrov.  Ta komplet si boste prislužili poleg bonusov za skrb za stranke, ki si jih boste prislužili v vseh treh četrtletjih.

Nagrada za celoletni Customer Care Bonus:
Vsi, ki si boste v vseh četrtletjih leta prislužili Customer Care Bonus, boste izpolnili pogoje za vabilo na ekskluziven VIP dogodek na evropskem srečanju leta 2021. Kdor se bo preko celega leta kvalificiral na tretji ali četrti stopnji, bo izpolnil tudi kvalifikacijske pogoje za povabilo za gosta.

Drobni tisk
- Ne pozabite, da lahko v promocijskem programu »Customer Care Bonus« sodelujejo samo Synergyjevi partnerji v Evropi, ki vsak mesec ustvarijo najmanj 200 CV osebnega volumna na TC1 in so aktivni člani autoship programa.
- Customer Care Bonus je časovno omejena promocija na evropskih tržiščih, namenjena spodbujanju pozitivnih odnosov med strankami in našimi partnerji (distributerji). 
- Kdor se bo kvalificiral za VIP izkušnjo na evropskem srečanju leta 2021 na tretji ali četrti stopnji, bo lahko s seboj pripeljal tudi gosta, in sicer zakonca/partnerja ali poslovnega partnerja na istem uporabniškem računu. Kot gosta ne boste smeli pripeljati drugega Synergyjevega partnerja. 
- Vsi vidiki bonusa/promocijskega programa so neprenosljivi in jih ni mogoče unovčiti za denar. Prejemnik bonusa ob njegovem prejemu ne sme imeti nobenih dolgov do Synergy WorldWide. 

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam