Monthly Mentor Bonus (MESEČNI BONUS ZA MENTORJE)

Dve osebi. Trimesečno popotovanje. Lahko uspeta, ampak ...
potrebujeta vodnika. Vodjo. Mentorja. Ali ste iz pravega testa?
Če ste, potem imamo bonus za vas!
 

PREDSTAVLJAMO MONTHLY MENTORY BONUS (MESEČNI BONUS ZA MENTORJE): 

Kadar boste osebno sponzorirali dva nova partnerja z aktivacijskim naročilom, ki bosta v naslednjih dveh mesecih oddala mesečno kvalifikacijsko naročilo, vas bo Synergy nagradil z dodatnimi 50 evri!

Upamo, da bo ta promocija spodbudila naše partnerje k temu, da boste odlično poskrbeli za tiste, ki jih osebno sponzorirate. Nenazadnje se je vznemirljivo pridružiti Synergyju, a lahko dogodivščina brez vodnika nažene strah v kosti. Naj se vaši pravkar sponzorirani partnerji ne počutijo osamljene ali izgubljene. Izkoristite ta bonus in jim bodite najboljši mentor, kar se da.


TAKOLE GRE:
Prvi mesec: osebno sponzorirajte dva nova partnerja z aktivacijskim naročilom.
Drugi mesec: pomagajte obema na novo sponzoriranima partnerjema zagnati posel, vsak od njiju naj odda mesečno kvalifikacijsko naročilo.
Tretji mesec: še naprej bodite mentor obema novima partnerjema in jima pomagajte oddati še eno mesečno kvalifikacijsko naročilo.
Bum! Vaša nova partnerja sta odlično začela, vi pa ste si prislužili Monthly Mentor Bonus!*

Si lahko prislužite Monthly Mentor Bonus kot mentor več parom ljudi? JA. Bonus si lahko prislužite do petkrat mesečno. Izkažite se s svojimi veščinami, mesečni mentor!


PRISLUŽITE SI SYNERGYJEV KOMPLET MATERIALOV ZA MENTORJE:
Če ste si v zadnjem četrtletju prislužili najmanj TRI Monthly Mentor Bonuse, boste izpolnili pogoje za Synergyjev komplet materialov za mentorje: promocijske materiale in orodja za posel v vrednosti več kot 100 evrov!

TO PA ŠE NI VSE! 
Kmalu bomo oznanili datume in lokacijo evropskega srečanja v letu 2020. Če si boste do avgusta prislužili šest Monthly Mentor Bonusov, boste izpolnili pogoje za vabilo na ekskluziven VIP dogodek na evropskem srečanju leta 2020 v družbi gosta, kar vključuje tudi posebno priznanje in odlično večerjo z drugimi VIP-ovci.

Zato ne odlašajte, saj so tam zunaj ljudje, ki potrebujejo dobrega vodnika, ljubečega vodjo in mesečnega mentorja. Ta mesečni mentor boste vi! Še kakšno vprašanje? Še danes nas kontaktirajte in si preberite besedilo v nadaljevanju za pogosta vprašanja in odgovore ter drobni tisk.


PRIMER:

Maja januarja sponzorira dva nova partnerja, Janeza in Mojco. Janez in Mojca oddata vsak svoje aktivacijsko naročilo, Maja pa odda svoje mesečno kvalifikacijsko naročilo v višini 200 CV.

Maja februarja še naprej pomaga Janezu in Mojci, odgovarja na njuna vprašanja in jima daje koristne nasvete o Synergyju. Maja, Janez in Mojca vsi uspešno oddajo svoje novo mesečno kvalifikacijsko naročilo, zato si lahko prislužijo Synergyjeve bonuse in provizije.
          - Maja poleg njiju sponzorira še štiri nove partnerje: Urbana, Sanjo, Katjo in Grega. Vsak od njih odda svoje aktivacijsko naročilo.

Marca:
          - Janez in Mojca vsak oddata svoje tretje mesečno kvalifikacijsko naročilo.
          - Maja* si prisluži svoj prvi »Monthly Mentor Bonus«* v višini 50 evrov poleg vseh drugih provizij in bonusov, ki si jih je prislužila.
          - Urban, Sanja, Katja in Grega oddajo vsak svoje mesečno kvalifikacijsko naročilo.

Aprila:
          - Urban, Sanja, Katja in Grega oddajo vsak po še eno mesečno kvalifikacijsko naročilo.
          - Maja* si prisluži še dva »Monthly Mentor Bonus«-a* po 50 evrov!
          - Poleg tega pa si je prislužila tudi komplet materialov za mentorje!

Ta vznemirljivi novi bonus prinaša veliko možnosti. Zato ne odlašajte! Tam zunaj so ljudje, ki potrebujejo dobrega vodnika, ljubečega vodjo in mesečnega mentorja. Ta mesečni mentor ste lahko vi! Še kakšno vprašanje? Še danes nas kontaktirajte in si preberite besedilo v nadaljevanju za dodatne informacije.


- * Ne pozabite, da se lahko za Synergyjeve promocije (vključno s to) kvalificirate le, če ste aktiven član našega autoship programa in vsak mesec ustvarite najmanj 200 CV osebnega volumna na TC1.
- Monthly Mentor Bonus je časovno omejen promocijski program na evropskih tržiščih, namenjen spodbujanju mentorstva pri gradnji Synergy posla.
- Komplete materialov za mentorje bomo podeljevali četrtletno, in sicer tri mesece po zaključku vsakega tromesečnega koledarskega četrtletja, da se bo lahko ustrezno zaključilo zahtevano zaporedje. Pričakujemo torej, da bomo komplete materialov za mentorje podelili junija, septembra, decembra 2020 in marca 2021.
- Kdor se bo kvalificiral za VIP izkušnjo na evropskem srečanju leta 2020, bo lahko s seboj pripeljal tudi gosta, in sicer zakonca/partnerja ali poslovnega partnerja na istem uporabniškem računu. Kot gosta ne boste smeli pripeljati drugega Synergyjevega partnerja. 
- Vsi vidiki bonusa/promocijskega programa so neprenosljivi in jih ni mogoče unovčiti za denar. Prejemnik bonusa ob njegovem prejemu ne sme imeti nobenih dolgov do Synergy WorldWide. 

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam