Vrnitev K Poslu – Brezplačna Poštnina Ob Reaktivaciji!

Nov letni čas je čas za nov začetek! Ali razmišljate o ponovnem zagonu Synergy posla ali pa o tem razmišlja kateri izmed vaših neaktivnih članov? Zdaj imate odlično priložnost za reaktivacijo, ki je zelo preprosta in vam omogoča, da takoj začnete spet delati. Izvedite reaktivacijsko naročilo, izkoristite brezplačno poštnino in začnite uživati v ugodnostih in priložnostih, ki vam jih prinaša članstvo pri Synergyju.

Vsi neaktivni Synergy člani v Evropi, ki so postali registrirane stranke, bodo imeli do 30.6.2020 priložnost oddati reaktivacijsko naročilo (v višini količine CV-jev, ki je pogoj za kvalifikacijo za izplačila) in tako znova postati aktivni Synergyjevi člani. *

Reaktivirajte se že danes in nagrajeni boste z zastonj poštnino!

Postopek poteka takole:

1. Uradno zaprosite našo službo za pomoč uporabnikom za reaktivacijo Synergy ID-ja na status člana.
2. Z njihovo pomočjo oddajte reaktivacijsko naročilo.
3. To je vse! Čestitke! Veseli smo, da boste rasli skupaj z nami.

Kontaktirate naš center za pomoč uporabnikom in začnete postopek reaktivacije.

Protokol za spremembo statusa članov v uporabnike smo uvedli l. 2016 zaradi lažjega pregleda aktivnosti oz. neaktivnosti članov. Razvili smo ga z namenom, da aktivni člani lažje nadzorujejo, kdo v njihovi organizaciji potrebuje pomoč pri gradnji posla in kdo spodbudo za več aktivnosti. Za več informacij o tem protokolu kliknite tukaj.

Pomembno: *Uporabniški račun člana, ki bo zaprosil za reaktivacijo, bo preverjen s strani našega oddelka za skladnost z zakonodajo. Račun je moral biti prvotno aktiviran z minimalnim naročilom in plačilom vpisnine. Naročilo za reaktivacijo mora biti v višini minimalnega števila aktivacijskih CV-jev ali več glede na pogoje posameznega trga.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam