Evropsko srečanje 2020

Leto 2020 je bilo drugačno od česarkoli, kar bi lahko predvideli, saj smo se srečali z novimi situacijami, izzivi in ovirami, tako na osebnem nivoju kot tudi iz poslovnega vidika. Zdravje in varnost naše Synergy družine sta nam na prvem mestu, zato smo se odločili letošnje Synergyjevo evropsko srečanje v Amsterdamu prestaviti na 5.-7.11.2021.

S težkim srcem smo se odločili, da se tokrat ne bomo mogli srečati v živo. V vsakem izzivu pa se skriva priložnost, zato vam navdušeno sporočamo, da smo pripravili nekaj novega, drugačnega in res izjemnega!


Letos bomo prvič v zgodovini podjetja organizirali Virtualno evropsko srečanje, ki bo brezplačno in dostopno vsem.
Virtualno evropsko srečanje 2020:

Člani z vseh vetrov, iz celotne Evrope, pripravite se in aktivirajte svoje ekipe, saj se bomo letos zbrali digitalno, na brezplačnem webinarju, ki bo odprt za vse. Stopimo skupaj in poskrbimo, da bo letošnje evropsko srečanje največje Synergy srečanje doslej!

Pridružite se nam na izobraževanjih, kjer boste prvi izvedeli za izjemne novosti o izdelkih in se poveselili skupaj z vsemi tistimi, ki ste trdo in predano delali ter dosegali odlične rezultate in napredovali. Pri Synergyju pozorno spremljamo vaše neprestano delo in občudujemo vašo sposobnost prilagajanja. Ponosni smo, da tako uspešno rastete, in verjamemo, da smo skupaj še močnejši! Označite torej na svojih koledarjih datum 16.10.2020 in spremljajte blog za dodatne podrobnosti.


Synergyjevo evropsko srečanje 2020

Ste že kupili vstopnice za Synergyjevo evropsko srečanje 2020?
Brez skrbi, za vas imamo odlične novice! Ne samo, da veljajo vaše vstopnice za Synergyjevo evropsko srečanje naslednje leto, torej 2021, ampak vam želimo izkazati hvaležnost za vašo potrpežljivost, razumevanje in predanost, zato boste na tistem srečanju prejeli še posebno darilo. Poleg tega pa boste imeli možnost kupiti vstopnice za evropsko srečanje 2021 za vašo ekipo po znižanih cenah.

Če imate kakršnekoli dvome ali vprašanja, smo vam z veseljem na voljo. Obrnite se na naše prijazno osebje v Centru za pomoč uporabnikom, ki vam je vedno pripravljeno pomagati pri kakršnikoli zagati.

Opomba: Če boste prosili za vračilo kupnine za že plačano/-e vstopnico/-e, boste s tem izgubili možnost za prejem zgoraj omenjenega posebnega darila in dodatnega popusta, ki je vezan na vašo vstopnico. Za možnosti vračila denarja za vstopnice za Synergyjevo evropsko srečanje 2020 se obrnite na Center za pomoč uporabnikom.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam