Koelnski seznam (Cologne List®): Vse dobre stvari so tri

Po temeljiti neodvisni analizi se je naš gel FL-3X s prenovljeno formulo znašel na Koelnskem seznamu, ob našima priljubljenima izdelkoma ProArgi-9+ in e9. To je seznam, ki da vrhunskim športnikom enostaven vpogled v to, kateri izdelki na področju prehranskih dopolnil ustrezajo najvišjim standardom za kakovost in jim zato lahko še izboljšajo zdravje in performans ter torej uspehe.

S Synergyjevimi edinstvenimi formuliranimi izdelki in neodvisnimi potrditvami, kakršna je ta, je zdaj še enostavneje skrbeti za aktiven življenjski slog. Oglejte si tale letak za več informacij ali pa obiščite spletno stran Koelnskega seznama, kjer lahko hitro in enostavno pridete do informacij o Synergyjevih izdelkih in laboratorijskih izsledkih o njih.


O KÖLNSKEM SEZNAMU

Kölnski seznam je seznam Olimpijskega centra za treninge v Porenju in predstavlja prvo platformo za preprečevanje dopinga za prehranska dopolnila na svetu. Kölnski seznam je še vedno tudi največja platforma, ki je namenjena preprečevanju dopinga. Vsi izdelki, ki jih odobrijo, so uspešno opravili preverjanje embalaže in analizo neodvisnega laboratorija. Kölnski seznam, ki ga sprejemajo po vsej Evropi, vsebuje preverjen seznam izdelkov tako za športnike kot proizvajalce, v katerih so v enem od vodilnih laboratorijev za analizo prehranskih dopolnili testirali vsebnost nedovoljenih poživil, kot so anabolni steroidi in in stimulansi.

Prenesite si letak o Kölnskem seznamu in ga posredujte naprej

Za več informacij preverite koelnerliste.com.

Želite tudi drugim posredovati to odlično novico? Kliknite na povezave za delitev preko družbenih omrežij spodaj.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam