Sprememba Pri Plačilih

S 1.1. 2021 so pričela veljati nova pravila na področju varnega spletnega plačevanja. Spremembe so posledica direktive EU o plačilnih storitvah (PSD2) in prinašajo dodatne varnostne mehanizme z močno avtentikacijo ob spletnih nakupih in plačilih, vključno z varnostnim standardom "3D Secure”. Močna avtentikacija ob plačilih preko spleta prinaša še bolj zanesljivo preverjanje identitete plačnika oziroma imetnika kartice. S tem lahko zagotavljamo še večjo varnost pri uporabi kreditnih kartic v naši spletni trgovini. Del te spremembe je dodatno potrjevanje vaših nakupov na način, ki ga določi vaša banka oz. ponudnik vaše plačilne kartice.

V povezavi s tem novim postopkom, Synergy Worldwide ne pričakuje nobenih težav pri procesiranju vaših običajnih naročil. Hvaležni pa vam bomo za potrpljenje in razumevanje pri implementaciji sprememb, saj so pri nadgradnji potrebne določene prilagoditve.

Ko boste od sedaj naprej naročali Synergy izdelke in jih plačevali s kreditno kartico, se ta postopek lahko nekoliko razlikuje, odvisno od vaše banke in uporabljene platforme za zagotavljanje varnostnih standardov.

Naročanje izdelkov preko Službe za pomoč uporabnikom 
Ko pokličete klicni center Službe za pomoč uporabnikom Synergy WorldWide, pripravite vse podatke o svoji kreditni kartice kot ste bili navajeni že sedaj. Kot del postopka po “3D Secure” standardu za zagotavljanje varnosti plačil pa boste morda morali poklicati svojo banko, da dokončate bremenitev. Naši agenti v klicnem centru pa vas bodo vodili skozi ta postopek in vam pomagali.

Naročanje preko spletne trgovine 
Ko oddate naročilo v spletni trgovini in vnesete vse podatke o plačilni kartici, se vam bo prikazalo pojavno okno s podrobnimi navodili, kako dokončati celoten postopek avtentikacije.

Preverite, če imate pravilne kontaktne informacije ter ne pozabite v spletnem brskalniku nastaviti prikaza pojavnih (Pop-up) sporočil. Nastavitev najdete med dovoljenji za spletna mesta, kjer morate dovoliti prikaz pojavnih oken.

Autoship naročila: 
Mesečna naročila Synergy izdelkov s samodejno obdelavo (autoship) se bodo še naprej obdelovala kot običajno, vendar lahko v posameznih primerih s strani vaše banke po e-pošti prejmete zahtevo za preverjanje transakcije s kreditno kartico.

Upoštevajte navodila, ki jih prejmete preko e-pošte, da lahko zaključite svojo transakcijo in tako omogočite, da je vaše autoship naročilo zaključeno ter ga lahko pošljemo iz skladišča.

Če pri postopku obdelave kreditne kartice naletite na kakršnekoli težave, se za dodatno pomoč, v zvezi z zaključkom transakcije s pomočjo “3D Secure” standarda, obrnite neposredno na ponudnika vaše plačilne kartice oz. na banko.

Kot vedno vam bodo lahko pomagali in svetovali naši odlični svetovalci v Centru za pomoč uporabnikom in odgovorili na vaša morebitna vprašanja.

Želimo vam fenomenalno novo leto in upamo, da vam bo leto 2021 prineslo obilo sreče in zdravja kar vam bo omogočalo, da lahko pustite pečat.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam