Monthly Mentor Bonus (mesečni bonus za mentorje) v letu 2021


Leto 2021 je kot naročeno za gradnjo svojega tima pri Synergyju, ki postavlja timsko delo na prvo mesto. Ste pripravljeni stopiti v čevlje vodje, pionirja in mentorja? Če ste, vas Synergy želi nagraditi z dodatnim bonusom za ves trud.

Monthly Mentor Bonus se letos vrača v še boljši preobleki kot doslej. Letos si ga boste tudi lažje prislužili. Pa si poglejmo, kako:

Kadar boste z aktivacijskim naročilom osebno sponzorirali novega partnerja, ki bo v naslednjih dveh mesecih oddal mesečno kvalifikacijsko naročilo, vas bo Synergy nagradil z dodatnimi 20 evri! 

Nadejamo se, da bo promocija pomagala vašim partnerjem poskrbeti za svoje sponzorirane partnerje, kot se šika. Vaši na novo sponzorirani partnerji ne smejo imeti občutka, da ste jih pustili na cedilu ali jih potisnili vstran. Izkoristite bonus in bodite najboljši mentor. 


TAKOLE GRE:

- Prvi mesec: Osebno sponzorirajte novega partnerja v Evropi z aktivacijskim naročilom.
- Drugi mesec: Pomagajte na novo sponzoriranemu partnerju zagnati posel in oddati mesečno kvalifikacijsko naročilo. 
- Tretji mesec: Še naprej bodite mentor novemu partnerju in mu pomagajte oddati še eno mesečno kvalifikacijsko naročilo. 

Bum! To je vse! Vaš partner je po vaši zaslugi uspešno začel svojo poslovno pot pri Synergyju, vi pa ste si prislužili Monthly Mentor Bonus. 

Ne pozabite, da si lahko bonus prislužite večkrat, če ste v istem mesecu mentor več ljudem. 

PRIMER:

1 - Maja januarja sponzorira Jako. Pomaga mu in mu pokaže, kako se lotiti Synergy posla, Jaka pa uspešno širi glas o elitnem zdravju. 
2 - Maja še naprej pomaga Jaku, ki odda novo mesečno kvalifikacijsko naročilo. 
3 - Jaka marca odda še eno mesečno kvalifikacijsko naročilo. Maja si je prislužila svoj prvi Monthly Mentor Bonus. To je vse!

Še kakšno vprašanje? Še danes se obrnite na naše prijazne uslužbence v službi za pomoč uporabnikom. Za dodatne podrobnosti glej tudi splošne pogoje promocije v nadaljevanju. 


Splošni pogoji 
- Ne pozabite, da se lahko za Synergyjeve promocije (vključno s to) kvalificirate le, če ste aktiven član našega autoship programa in vsak mesec ustvarite najmanj 200 CV osebnega volumna na TC1. 
- Monthly Mentor Bonus je časovno omejen promocijski program na evropskih tržiščih, namenjen spodbujanju mentorstva pri gradnji Synergy posla, zato bodo zanj štela samo naročila v Evropi.
- Vsi vidiki bonusa/promocijskega programa so neprenosljivi in jih ni mogoče unovčiti za denar. Prejemnik bonusa ob njegovem prejemu ne sme imeti nobenih dolgov do Synergy WorldWide.
- Osebno sponzorirani evropski partner mora oddati kvalifikacijsko aktivacijsko naročilo v zahtevani višini glede na njegovo tržišče.
- Promocija se izteče 31. decembra 2021.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam